lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 973
bu iki model monitörden birini alacağım hangisini tavsiye edersiniz
Dell gayet başarılı bütçe varsa bence dell.bu iki model monitörden birini alacağım hangisini tavsiye edersiniz
daha önce dellin 280 ips panel modelini almıştım renkler sapsarıydı ne yaptımsa düzeltememiştim iade'de almamışlardı korkuyorum bunda da sapsarı panel gelecek diye çekiniyorumDell gayet başarılı bütçe varsa bence dell.
Nereden almıştınız hocam bahsettiğiniz model G2524H mı? 280 hz bende var sorun yaşamadım.daha önce dellin 280 ips panel modelini almıştım renkler sapsarıydı ne yaptımsa düzeltememiştim iade'de almamışlardı korkuyorum bunda da sapsarı panel gelecek diye çekiniyorum
evet o model gaming gen tr'den almıştımNereden almıştınız hocam bahsettiğiniz model G2524H mı? 280 hz bende var sorun yaşamadım.
g2524h model mi hocam yoksa konudaki g2724d miAynı monitör bende de var. Monitörün kendi preset ayarları harbiden çok sarı. Biraz ayarlama yapınca diğer halinden kesinlikle daha iyi. Kullanılmayacak gibi değil ama bir daha almazdım büyük ihtimal. (fiyatı malum.)
hocam dell monitör korkutuyor yukarıda konuştuk birazKesinlikle dell. lenovo laptoptaki kadar başarılı değil monitör tarafında. ürün gamı da çok sınırlı. dell 'in kalitesi bambaşka. keşke fiyatları daha erişebilir olsa.
dell den arkadaşım 5k lık ürün aldı, kronik problem çıkınca servis 15k lık monitörle değiştirdi. yani servis hizmeti mükemmel.hocam dell monitör korkutuyor yukarıda konuştuk biraz
G2524h modeli benimki. Fiyatı baya tuzluydu aldığımda. O yüzden dedim diğer türlü kötü bir yanı yok. Monitörün renk ayarları ve geforce control panelin ayarlarıyla oynayıp öyle ortalama bir renk ayarlarına denk getirebildim.g2524h model mi hocam yoksa konudaki g2724d mi
Arkadaşların dediği gibi servis kalitesine güvenip aldım. Ölü pixel , ghosting ve ışık hüzmesi gibi problemlerle karşılaşmadım.G2524h modeli benimki. Fiyatı baya tuzluydu aldığımda. O yüzden dedim diğer türlü kötü bir yanı yok. Monitörün renk ayarları ve geforce control panelin ayarlarıyla oynayıp öyle ortalama bir renk ayarlarına denk getirebildim.