Hocam Dell değişim için yurtdışına göndermek gerekiyomus ürünü üründe 6 hafta sonra eline geciyormus öyle deniyor dogrumudurDell'de ölü pixel biraz zor çıkar. Daha çıkanına rastlamadım hiç. 1.Sınıf panel kullanmaktalar zaten olasılık %'de 1 ihtimal olur.
Genel olarak 3 ölü pixel ayıplı ürün sınıfına girmez. Pixel garantili ürünlerde değerlendirilebilir. Birebir değişim mantığında.
Hocam bide bunu almayı düşünüyorum iyi midir?Dell'de ölü pixel biraz zor çıkar. Daha çıkanına rastlamadım hiç. 1.Sınıf panel kullanmaktalar zaten olasılık %'de 1 ihtimal olur.
Genel olarak 3 ölü pixel ayıplı ürün sınıfına girmez. Pixel garantili ürünlerde değerlendirilebilir. Birebir değişim mantığında.
O monitör yerine bunlardan birini öneririm.Hocam Dell değişim için yurtdışına göndermek gerekiyomus ürünü üründe 6 hafta sonra eline geciyormus öyle deniyor dogrumudur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bide bunu almayı düşünüyorum iyi midir?
Hocam bende az önce attığınız LG ye bakıyordum kaç ölü piksel kabul ediyor lgO monitör yerine bunlardan birini öneririm.
İps panel oldukları için görüntü daha iyi olur.
LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.200,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comHP X24ih 2W925AA 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP X24ih 2W925AA 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.comAOC 24G2U 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.189,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O konuda herhangi bir bilgim yok.Hocam bende az önce attığınız LG ye bakıyordum kaç ölü piksel kabul ediyor lg
Satıcıyla alakalı değil ureticisiyle alakalı ben HP nin kendi canli desteğine sormuştum kaç ölü piksel kabul oluyor diye. 5 demişti mesela AOC monitör 1 ölü piksel kabul ediyo Asus 3 ediyor bunlar böyle satıcıyla alakası yokŞu ölü piksel olayı satıcıylada alakalı. Arkadaş monster monıtor aldı bi tane çıktı direkt iade aldılar. Bazı firmalar 3 ve 3 ten az ise kabul etmiyor bazısı 5 diyor.
Ben asus monıtor alırken satıcı 5 ve altındaysa almayız dedi ama o sebepten öyle dedim. Sadece üreticiyle değil satıcıylada alakalıSatıcıyla alakalı değil ureticisiyle alakalı ben HP nin kendi canli desteğine sormuştum kaç ölü piksel kabul oluyor diye. 5 demişti mesela AOC monitör 1 ölü piksel kabul ediyo Asus 3 ediyor bunlar böyle satıcıyla alakası yok
1.Soruya cevap: Alındığı tedarikçi şirket veya firmanın sağladığı hizmet anlayışına göre bu değişiklik gösterecektir. Sağlam ve adı bilindik bir firmadan alındığı taktirde herhangi bir sorun teşkil etmez. Alırken ürünle ilgili olan detayları satıcı ile görüşmenizde fayda olabilir.Hocam Dell değişim için yurtdışına göndermek gerekiyomus ürünü üründe 6 hafta sonra eline geciyormus öyle deniyor dogrumudur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bide bunu almayı düşünüyorum iyi midir?