DELL RTX 3080 alınır mı?

ilanda değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim alacağım kart ilanda değil elden alıcam

kanka ben bilmiyorum şuan kaça yapıldıgı salladım fiyatı ama bu tarz eski kartlara bakım şart biliyorsanız söylerseniz iyi olur bilmiş oluruz
850 tl istediler ped macun değişime

kendim yapabilirim dersen 1 tane mx4 falan macun al macunu yenile tozlarını fanlarını temizle kartın devre kısmı çok kirli yağlı ise padler zamanla akabılıyor yağsız kontak spreyi ile yıka kartı kurut sonra kendi haline bırak hemen kurur veya soğuk hava tutabilirsin kartı topla devam pad değişimi tabi iyi olur ama kartın uzerındeki padler gayet uzun omurlu oluyor sonradan dandık pad takıp omru kısalıyor veya daha kalın padlar takıyorlar pad ölcüsü birebir olması lazım ince veya kalın olursa padlar soğutma tam temas etmiceği için soğutması kötü olur veya kalın takarsan kartı esnetir ve bozarsın bence padlari elleme dediğim gibi iyi macun sür tozunu fanını temizle yeterli kart çok pis yağlı ise kontak yağsız sprey ile yıka kurut devam 2 3k falanda verme altı ustu macun surucekler hava tutucaklar karta millette şişirdi bu işleri bana en son 1300 1400 tl gibi fiyat verdiler bakım pad ve macun için ben aldım macunu pad değişmedim iyidi durumu kendim yaptım evde videosuna bak netten kartı açan vardir illa ordan kopya çekersin

3080 10 bin tl gayet güzel bu arada al kullan mutlu eder dell hazır kasalardan çıkmadır kart ondan dell markadır bişi olmaz biraz sıcak calısır en fazla 2 fanlı ise fanları yüksek açarsın problem kalmaz

Açık konuşacağım o kart ölmüş gömeni yok, 3080 gibi bir kartın 2 fanla işi zor, o kartı alırsan çok iyi bir şekilde bakımlarını yapıp o erimiş (muhtemelen öyledir) padlerin uygun ölçülerini bulup değiştirip termal macununu da yenilemen lazım. BIOS'u ile oynanmış olma ihtimali de var o kartın, görselde 31 derece ve 99 hotspot ve 93 derece vram diyor o ne iş öyle çok tuhaf, umarım mobile 3080 filan değildir o. bi kahbelik sezdim bu işten.

ilanda değil

benim alacağım kart ilanda değil elden alıcam

850 tl istediler ped macun değişime
E baştan desene o ilandaki kart sandık be yav.

Gereksiz işlere bulaşmayın .2 Fanlı 3080 mi alınır, kafanız bulanmış, ucuz olması kafanızı bulandırmış. Bazı 3 fanlı modeller bile soğutamıyor kartı bu mu soğutacak. Thermal bakıma para harcamak bir yana o kartın fanları da sürekli yüksek devir çevirmiştir, fanları elinize alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,518
Üyeler
185,276
Son üye
Emirlannister
Geri