Yardım Rtx 3080 suprim x alınır mı

Red Devil, Gaming Z, TUF, XFX Merc 319. XFX tam emin değilim ama.

Red Devil kullanıyorum çok yakışıklı bir kart. Bir ara bende al-sat yaptım Facebook gruplarında. Ama bu kartı satmaya kıyamadım. Mükemmel bir kart.

Şimdi satıyorum. Yani ilana koydum da satılmazsa da önemli değil benim için. Çok memnunum.

Oyun için ise mantıklı değil "bence". Çektiği watt farkı neredeyse 100-120W fazlası var 3090'ın. Aylık belki de elektrik faturasına 50-100 TL fazla etki edecek. Yıla da durunca göze çok gelir.

2023 de karşılaştırmasında çoğu yerde 6900 XT geçebiliyor. Tekrar diyorum. Oyun için ise 3080'den sonraki kartları önermem. AMD daha mantıklı bu fiyatlarda.

Adam 3080 alacağım dedi diye dedim 30 watt var aralarında. Ben nvdia tercih ederim. Benim için önemli değil işin açıkçası

Refli satıcılardan alışveriş yapmaya da dikkat edin dolandırılmayın

Red Devil, Gaming Z, TUF, XFX Merc 319. XFX tam emin değilim ama.

Red Devil kullanıyorum çok yakışıklı bir kart. Bir ara bende al-sat yaptım Facebook gruplarında. Ama bu kartı satmaya kıyamadım. Mükemmel bir kart.

Şimdi satıyorum. Yani ilana koydum da satılmazsa da önemli değil benim için. Çok memnunum.

Oyun için ise mantıklı değil "bence". Çektiği watt farkı neredeyse yer yer 100-120W fazlası var 3090'ın. Aylık belki de elektrik faturasına 50-100 TL fazla etki edecek. Yıla da durunca göze çok gelir.

2023 de karşılaştırmasında çoğu yerde 6900 XT geçebiliyor. Tekrar diyorum. Oyun için ise 3080'den sonraki kartları önermem. AMD daha mantıklı bu fiyatlarda.

Sapphire ler iyi mi? 9000tl ye var

Hocam bana kaça verirsiniz 😁

12K son fiyatım hocam. :D Dediğim gibi satılmazsa önemli değil benim için. :D

Adam 3080 alacağım dedi diye dedim 30 watt var aralarında. Ben nvdia tercih ederim. Benim için önemli değil işin açıkçası

30W yok hocam, daha fazla. Tabi çok da abartılacak kadar değil ama.

AMD kartlar da 280W geçmiyor. Ben de bir ara 3080 almıştım, Forza 2K'da aldığım fotoğraf da 343W.

013370b60a62140cea0a44f3d1abbd99-min.png

Geçen bir konu da gördüm. Başka birisi 3080 ile 4K oyunda 390W görüyordu. 110W daha fazla. Verdiği FPS ise aynı. Tabi ki herkesin kendi tercihi ama ben kullanmazdım böyle bir şeyi.

Zaten TR'nin bitki örtüsü 6900 XT Sapphire. Ben bir ara aldım ısınma sorunu vardı. Garantiye gönderdim arızalı dediler. :D Ben kullandığım için bir daha almam ama kullanıp da memnun kalan çok gördüm. Sen bilirsin.

Kafam
12K son fiyatım hocam. :D Dediğim gibi satılmazsa önemli değil benim için. :D

30W yok hocam, daha fazla. Tabi çok da abartılacak kadar değil ama.

AMD kartlar da 280W geçmiyor. Ben de bir ara 3080 almıştım, Forza 2K'da aldığım fotoğraf da 343W.

Alıntıyı görüntüle

Geçen bir konu da gördüm. Başka birisi 3080 ile 4K oyunda 390W görüyordu. 110W daha fazla. Verdiği FPS ise aynı. Tabi ki herkesin kendi tercihi ama ben kullanmazdım böyle bir şeyi.

Zaten TR'nin bitki örtüsü 6900 XT Sapphire. Ben bir ara aldım ısınma sorunu vardı. Garantiye gönderdim arızalı dediler. :D Ben kullandığım için bir daha almam ama kullanıp da memnun kalan çok gördüm. Sen bilirsin.
Fazlaymış be

Kafam

Fazlaymış be

Red Devil çok bulunan bir model değil. Sarı sitede vs arat bi kaç tane anca var. Ama Sapphire bak en az 20 tane ilan bulursun.

Ek olarak bir konuya daha değineceğim. VRAM. Genel konuşuyorum;

Bu kartlar 4K için geliştirilmiş kartlar. 4K oyun oynayacaksam en üst, ultra ayarda oynamak isterim. Ama 4K'da 10GB VRAM üzeri yiyen çok oyun var. O kadar para verip niye sorun yaşayayım ki? :D

Bu konu da 4K ile Last Of Us oynayan birisi;

Bu da 3080 ile 4K Last Of Us oynayan birisi;

10K para verip de böyle bir sorun yaşamak istemezdim açıkçası. Az para değil.

Sapphire nitro en iyi modellerden biri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim ekran kartı satılmış bu arada hocam ama yine bulursunuz nedense amd kartlar daha temiz oluyor Nvidia kartlara göre

Sapphire nitro en iyi modellerden biri

Dediğim ekran kartı satılmış bu arada hocam ama yine bulursunuz nedense amd kartlar daha temiz oluyor Nvidia kartlara göre
Hocam Sapphire nitro se İyi mi 9000 e

Hocam Sapphire nitro se İyi mi 9000 e
Garantili

Güzel hocam ama temizliği de önemli

6800 xt düşünürseniz grupta güzel kart var

Rx hiç bakmadığım için bilmiyorum neye denk o rtx lerde

Link atarsanız bakayim
3080 dengi hocam biraz daha güçlü de olabilir