erdiaydogan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Erdi Aydoğan
Bugün neredeyse 25 günlük dell allienware monitörümde sorun çıktı pc de takılırken sürekli görüntü gidip geliyordu ve baktım ki arka güç kablosunun gireceği yerde temassızlık oluyordu, monitöre her dokunduğumda görüntü gidiyor ve tekrardan kabloyla oynayıp görüntü almaya çalışıyordum görüntü geliyordu, fakat gerçekten 10 dakika uğraştım görüntü anca geldi. Dell yerinde servisi arayıp durumu anlattım fotoğraf istediler bende attım. Sonra bana dedikleri kabloda sorun var garanti dışı dediler kullanıcı hatasıymış nasıl olur anlamadım kendi ürünlerinin kabloları sıkıntılı çıkıyor ve ürün daha çok yeni bana dedikleri garanti dışı resmen rezillik yeni kablo istedim, garantisi var diye göndermediler. Ürünün 2 sene Garantisi var ona rağmen dedikleri, kablo temin edin bende gittim THH' ye şikayet ettim alacak olanlara tavsiyem Dell pişmanlık servisleri kötü eskiden iyiydi evet ama maalesef son zamanlarda çok ilgisizler ve beni mağdur durumda bıraktılar bunu bilerek almanız daha iyi yaşadığım sorun böyle maalesef yazıp paylaşmak istedim.