🔥İndirim De'Longhi Stilosa Advanced - 4632 TL

Espresso yapıyor sadece. Öğütülmüş kahve kullanıyor. Gerisi süt ve sana kalmış. Şayet bunların hepsini otomatik yapsın diyorsan da bu markada 30K’yı gözden çıkaracaksın.

Fiyatı iyi ama genel olarak bu seviye kahve makinelerinden el ile yaptığınızdan çok daha öte kaliteli bir kahve beklemeyin. Ben de sürekli bir gitgel içerisinde oluyorum ama aklınızda bulunsun. 6 ay peşin taksit çok güzel fiyat.

4507 TL bende. Ama kararsız kaldım

Geçenlerde Delonghi ECP 31.21 dolap uygulaması üzerinden 1.000 TL'ye aldım.
Bu tarz makineleri sıfır almayın, çok başlangıç seviyesi. Basınçlı sepet kullanıyor ve basınçsız sepette de çok iyi sonuçlar alamıyorsunuz.
Kullanılmayacak makine değil de 4-5 bin lira verilmez. 2. elde daha düzgün makineler var bu paraya.

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Geçenlerde Delonghi ECP 31.21 dolap uygulaması üzerinden 1.000 TL'ye aldım.
Bu tarz makineleri sıfır almayın, çok başlangıç seviyesi. Basınçlı sepet kullanıyor ve basınçsız sepette de çok iyi sonuçlar alamıyorsunuz.
Kullanılmayacak makine değil de 4-5 bin lira verilmez. 2. elde daha düzgün makineler var bu paraya.
Hocam herkes ihtiyacına ve bütçesine göre ürün alır. Tam otomatik uğraşmayayım diyorsan uzak duracaksın bunlardan. Ama yok ben seviyorum kahve yapmayı elim değsin diyorsan biçilmiş kaftan. Delonghi markasını konuşmaya gerek bile yok zaten. Sonuçta starbucks da baristalık yapmayacağız. Evde kendimize iki espresso çekeceğiz. 6 taksit ile bu cihaz bedavanın bedavası.

Karaca Coffee Art 1353 Süt Köpürtücülü 20 Bar Basınçlı Espresso, Latte Cappuccino Americano Makinesi

Bunu aldım bende memnunum 20 bar
Bu makineyi arkadaşım da aldı ama ay sonu deneyecek. Sizin görüşleriniz nedir makine ile ilgili? Ben süt köpürtmesinin iyi olmadığını duydum. Ben otomatik makine almayı düşünüyorum latte için ama philips'e falan yönelmeli miyim yoksa bu makine yeterli midir karar veremedim. Olumsuz çok yorum okudum çünkü.

Bu makineyi arkadaşım da aldı ama ay sonu deneyecek. Sizin görüşleriniz nedir makine ile ilgili? Ben süt köpürtmesinin iyi olmadığını duydum. Ben otomatik makine almayı düşünüyorum latte için ama philips'e falan yönelmeli miyim yoksa bu makine yeterli midir karar veremedim. Olumsuz çok yorum okudum çünkü.
hocam bütçen varsa tabii philips al tam otomatikleri iyi onalrın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,093,263
Üyeler
173,787
Son üye
Kenan027
Geri