Neler Yeni

Delta Force Oynanırmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Paşadöner
merhaba arkadaşlar gündemde olan yeni çıkan oyun delta force için bu konuyu açtık oynayan arkadaşlar varsa oyun nazıl sizce denenmelimi ileriye doğru büyük bir kitleye sahip olabilirmi en çıkan oyuna erken başlamak her zaman daha güzel olur ücretsiz olması kafa karıştırıcı genelde bu tür oyunlar ücretli olur siz ne düşünüyorsunuz

Palo DAYI 👑

80+ Gold
benim hoşuma gitii bf2042 çakması olmuş yani beleş bf2042 gibi düşünülebilir fazla oynamadım ama takılmalar oluyor grafıkler iyi ona lafım yok ama fps droplar oluyor betada olduğu için bu durum çözülür bence

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
benim hoşuma gitii bf2042 çakması olmuş yani beleş bf2042 gibi düşünülebilir fazla oynamadım ama takılmalar oluyor grafıkler iyi ona lafım yok ama fps droplar oluyor betada olduğu için bu durum çözülür bence
Bf2042 çakması demeyelim de bf2042 nin çıkması gerektiği gibi çıkmış diyelim. Malum 2042 de 1.5 yıl sonra score board vs sınıflar 2 yıl sonra eklendiği için ki hala daha eksik bi oyun saçma sapan skin güncellemesi getirmekten oyunı düzeltmiyolar. Ayrıca betadan çıktı steam"dan oynayabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama ücretsiz olması bence bf2042 den daha iyi yapar onu sanki pubg oynuyormus gibi Rank olayı da vardır kesin yüklüyor şimdi de aksama anca yüklenir

Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Türkiye yok nasıl yok siz ne yaptınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bf2042 çakması demeyelim de bf2042 nin çıkması gerektiği gibi çıkmış diyelim. Malum 2042 de 1.5 yıl sonra score board vs sınıflar 2 yıl sonra eklendiği için ki hala daha eksik bi oyun saçma sapan skin güncellemesi getirmekten oyunı düzeltmiyolar. Ayrıca betadan çıktı steam"dan oynayabilirsiniz.
Reis Türkiye yol bölgelerde

Top Bottom