Elin cetvelle eşit boyda la29cm el için uygun mudur?
Hocam tarama hızı 4 kat hızlanması ise 2 kat daha iyi sensör olarak seviye atlarsınız direk birde kablosuz olmasıda cabası eğer bütçeniz varsa direk alın gecikme süresi 1çok teşekkür ederimm
Sensörleri çok yakın ama kalite farkı bi tık daha o markalarda premium olurBeyler steelseries rival 3 kablolu modelden geçmeye değer mi? Zowie ec ve aerox 3 ile kıyaslarsak nasıldır bilenler lütfen bilgilendirsin?
Hepsinden daha iyi.Beyler steelseries rival 3 kablolu modelden geçmeye değer mi? Zowie ec ve aerox 3 ile kıyaslarsak nasıldır bilenler lütfen bilgilendirsin?
Delux'te kaliteli bir marka sayılan modellerden çok bir farkı yok. Aerox 3 direk kötü bir mouse hatta. Zowie EC eskidi.Sensörleri çok yakın ama kalite farkı bi tık daha o markalarda premium olur
hocam bu konuyu kaçırmanı istmezdim banlı olmasan sana atıcaktım paylaş diyede yapcak bişi yok:CHepsinden daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Delux'te kaliteli bir marka sayılan modellerden çok bir farkı yok. Aerox 3 direk kötü bir mouse hatta. Zowie EC eskidi.
Canı saolsun paylaşılmasa görmezdim zaten. Ben bile aldım la .hocam bu konuyu kaçırmanı istmezdim banlı olmasan sana atıcaktım paylaş diyede yapcak bişi yok:C
29cm el olamaz29cm el için uygun mudur?
900 TL civarı orochiler. Delux varken tercih edilmez şuan bu fiyata.29cm el olamaz
dev mısın
egg shapelerı cok bılmıyom ama 700tl ye orochıv2 vardı bide en son duruyosa