Adamlara ulaş sorunu çözdüğünü hatta nasıl çözdüğünü ilet onlar sana yol gösterir.Geri ödeme baslatilali 3 gün oldu
Adamlar o kadar uğraşmışlar iyi niyet su istimal etmeye gelmez.
Adamlara ulaş sorunu çözdüğünü hatta nasıl çözdüğünü ilet onlar sana yol gösterir.Geri ödeme baslatilali 3 gün oldu
Bendede aynı durum oldu ama bendeki cihaz cidden bozuk bi çalılıyor bi çalışmıyordu satıcı sonra iade etmişti ücretiGeri ödeme baslatilali 3 gün oldu
Bendede aynı durum oldu ama bendeki cihaz cidden bozuk bi çalılıyor bi çalışmıyordu satıcı sonra iade etmişti ücreti
Yazdim bakalım ne olucakBendede aynı durum oldu ama bendeki cihaz cidden bozuk bi çalılıyor bi çalışmıyordu satıcı sonra iade etmişti ücreti
Mousela fpsin alakasi ne4k alınca fps çok düşüyor haberiniz olsun. r5 2600x var %20 -50 arası tüm oyunları oynuyorum ama 4k alınca ya drop yiyorum ya da fps 200-300'den 20 30lara düşüyor her fareyi çevirdiğimde
Buna lol valo cs gibi çok sistem istemeyen oyunlar dahil.
Fareyi chrome açmak için hareket ettirsen bile r5 5500 ü boost frekansına çıkarıyor çok zorluyor işlemciyi 4k4k alınca fps çok düşüyor haberiniz olsun. r5 2600x var %20 -50 arası tüm oyunları oynuyorum ama 4k alınca ya drop yiyorum ya da fps 200-300'den 20 30lara düşüyor her fareyi çevirdiğimde
Buna lol valo cs gibi çok sistem istemeyen oyunlar dahil.
4000bin herz ve üzeri bir mouse alıp kullanın alakasını anlayacaksınız hocam , işlemciye çok yük bindiriyor bu tarz mouselara minimum 5600 ve üzeri bir işlemci öneriyorlarYazdim bakalım ne olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mousela fpsin alakasi ne
Zaten konudaki mouse var4000bin herz ve üzeri bir mouse alıp kullanın alakasını anlayacaksınız hocam , işlemciye çok yük bindiriyor bu tarz mouselara minimum 5600 ve üzeri bir işlemci öneriyorlar
Ben 5500 le 1k üzeri kullanmıyorum gereksiz yoruyor sistemi şuan takılıysa bi görev yöneticisini açıp deneyin hocam fareyi sallayınca işlemci frekansı stabil kalıyorsa sorun yokZaten konudaki mouse var
Demmekki o yüzden bende olmuyor
Suan isteyim ama ben hep 3500 de kullanıyorum takılma fps kaybı falan yaşamadımBen 5500 le 1k üzeri kullanmıyorum gereksiz yoruyor sistemi şuan takılıysa bi görev yöneticisini açıp deneyin hocam fareyi sallayınca işlemci frekansı stabil kalıyorsa sorun yok
4k yı şarj ve yazılımdan kaynaklı göremedim ama daha önce görmüştüm, biraz amatörce de olsa test videosunu atıyorumYazdim bakalım ne olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mousela fpsin alakasi ne
Sistemden kaynakli diyebiliriz ozaman eve geçince bakarim unutmassam4k yı şarj ve yazılımdan kaynaklı göremedim ama daha önce görmüştüm, biraz amatörce de olsa test videosunu atıyorum
biraz önce yaptım 2.5k civarı hz'de bile bende ortalama 20'ye yakın cpu kullanım artışı veriyor, bf5 ve lol oynarken droplara kadar yaşadım.
bir süre dropların neden kaynaklandığını anlayamadığım için kafayı yemiş olsam da sonradan buldum
tabi ki sistemi iyi olanlar için sözüm yok. Benim sistemim: r5 2600x ve gtx 1660s 16gb ram
mousem darmoshark m3 4k
dedıgınız gıbı ıslemcıye yuk bınıyor fakat fps kaybı yasamıyorum4k yı şarj ve yazılımdan kaynaklı göremedim ama daha önce görmüştüm, biraz amatörce de olsa test videosunu atıyorum
biraz önce yaptım 2.5k civarı hz'de bile bende ortalama 20'ye yakın cpu kullanım artışı veriyor, bf5 ve lol oynarken droplara kadar yaşadım.
bir süre dropların neden kaynaklandığını anlayamadığım için kafayı yemiş olsam da sonradan buldum
tabi ki sistemi iyi olanlar için sözüm yok. Benim sistemim: r5 2600x ve gtx 1660s 16gb ram
mousem darmoshark m3 4k