Knk Alınır mı? bu fiyata başka muadili varmi 4khz olmasada olur bu fiyat bandında başka mouse varmi onerdiginizNe? 2.4Ghz bağlantı tabii ki çıkıyor?
herhalde bunu alcam beyaz guzelSu dongle muhabbetini soruyorum hocam o olmadan kablosuz kullanilmiyormu ona gore alicam da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdaki ürünümü alican hocam
Bende şuan sipariş gecsemmi diye dusunuyomherhalde bunu alcam beyaz guzel
herhalde bunu alcam beyaz guzel
Kutu içeriği de iyi tek sıkıntısı 4khz mıdır nedir o aparatı yok benim için önemli degilBende şuan sipariş gecsemmi diye dusunuyom
merhaba bu tarz bir mouse ve klavye ihtiyacım var.İkisinde de kablosuz ve klavyede numpad olması önceliğim.ikisine toplam 4k bütçem var öneri yaparmısınız.
Mükemmel fiyata çok güzel bı 4K mouse. Kalitesinden şüpheniz olmasın.
4K kullanım için dongle lazım. Aliexpress te vardır diye düşünüyorum.
Ben de alicam knk senle ben gene monitor almamismiydik laben sipariş geçtim . H.O bana
aynen öyle oldu biraz benimi stalklıyon yoksaBen de alicam knk senle ben gene monitor almamismiydik la
Valla bende bakiniyodum bayadir a950 falan onermislerdi buna alicam gibi bide şu klavyeyi aldimda turkiyeye geçici süreliğine gönderim kapatıldı ne yazikkiaynen öyle oldu biraz benimi stalklıyon yoksa
bende msi vigor gk20 var 4-5 aylık . onu kullanıyorum . ileride mekanik klavyeye geçeceğim ama bendeValla bende bakiniyodum bayadir a950 falan onermislerdi buna alicam gibi bide şu klavyeyi aldimda turkiyeye geçici süreliğine gönderim kapatıldı ne yazikki
Ajazz AK992 Summer Blue Wireless Mechanical Keyboard
Ajazz AK992 Summer Blue Wireless Mechanical Keyboard all switches are pre-lubricated before leaving the factory. AK992 supports full-key hot-swappable sockets that are compatible with 3/5pin switches. With 400mAh battery, 99 key and one knob design. Dynamic RGB backlight.www.whatgeek.com
https://www.whatgeek.com/products/a...de-mechanical-keyboard?variant=43923101450493 bu versiyonunu almak daha iyi değil mi AK99230 kodu ile iyi düşüyor.Valla bende bakiniyodum bayadir a950 falan onermislerdi buna alicam gibi bide şu klavyeyi aldimda turkiyeye geçici süreliğine gönderim kapatıldı ne yazikki
Ajazz AK992 Summer Blue Wireless Mechanical Keyboard
Ajazz AK992 Summer Blue Wireless Mechanical Keyboard all switches are pre-lubricated before leaving the factory. AK992 supports full-key hot-swappable sockets that are compatible with 3/5pin switches. With 400mAh battery, 99 key and one knob design. Dynamic RGB backlight.www.whatgeek.com
Hayırlı Olsunben sipariş geçtim . H.O bana
şimdilik viper miniden devamBende şuan sipariş gecsemmi diye dusunuyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutu içeriği de iyi tek sıkıntısı 4khz mıdır nedir o aparatı yok benim için önemli degil