Kaç hz lazım en kötü 240 mıİleride monitör degistereceksen iyi olur. Sonradan stokta bulamayabilirsin. Şans işi.
Kaç hz lazım en kötü 240 mıİleride monitör degistereceksen iyi olur. Sonradan stokta bulamayabilirsin. Şans işi.
Yok ben onu sen cevap vermeyince başka arkadaşa sorayım dedim oda zaten pro olunca farklı olur ultra modeli aldım ben senin attığın linkten200 + lazım .
Ayrıca başka bir konuda gördüm sanki seni
Ultra ile pro yu karıştırma. Bu dongle ultra için.
Hayırlı olsun . 4k dongle için dediğim gibi .Yok ben onu sen cevap vermeyince başka arkadaşa sorayım dedim oda zaten pro olunca farklı olur ultra modeli aldım ben senin attığın linkten
Atıyorum 6 ay 1 sene içinde bozuldu dongle ne yapacam şakası bir yana alayım madem dursun kenarda veya 1000 hz bu dongle üzerinden kullanırımHayırlı olsun . 4k dongle için dediğim gibi .
Şuan lazım değil sana stokta var ama lazım olduğunda stokta bulamayabilirsin. Şans işi kısaca.
2000 hz de kullanabiliyormusun bu dongle daAtıyorum 6 ay 1 sene içinde bozuldu dongle ne yapacam şakası bir yana alayım madem dursun kenarda veya 1000 hz bu dongle üzerinden kullanırım
Driverın da 2k seçeneğini görmüştüm.Atıyorum 6 ay 1 sene içinde bozuldu dongle ne yapacam şakası bir yana alayım madem dursun kenarda veya 1000 hz bu dongle üzerinden kullanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
2000 hz de kullanabiliyormusun bu dongle da
Yazılımı nasıl makro atama yapabiliyormuyuzDriverın da 2k seçeneğini görmüştüm.
Teşekkür ederim yardımın için inceliyorumŞu linkte driverin tanıtımı var.
Prime üyesi olcan kargo o zaman yokKargo ücretiyle zaten 1800 lira oluyor hepsiburadada 1800 indirimi göremedim ben
O M800 Pro. Bu m800 Ultra. İkisi farklı.Kargo ücretiyle zaten 1800 lira oluyor hepsiburadada 1800 indirimi göremedim ben
Sorun yaşamazsınız büyük ihtimal. Fark hissedersiniz diye düşünüyorum.Kasayı masanın altında kullanıyorum, bir sorun olur mu bağlantı konusunda? Rampage'den geçeceğim, baya hisseder miyim kalitesini?