Yigkikt
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 186
- İsim
- Yiğit
- Bütçe
- 500
Herkese selamlar. DeLUX M820DC model mouse elime ulaştı. Temel olarak internette gördüğüm tüm sorunları hızlıca denemeye başladım.
1. Kapak Uyumsuzluğu
Çoğu insanın delikli olan kapağın tam uyduğunu ama kapalı olan kapağın tam uymadığını söylediğini gördüm. İki kapağı da sorunsuz bir şekilde kullandığımı söylemek istiyorum. İkisi de tam oturuyor.
İki kapakta da tıklama sorunları vb. Yaşamadım.
2. Çift Tıklama, Kendiliğinden Tıklama
Kullandığım süre boyunca böyle bir sorun görmedim. Uzun süreler (aylarca) kullanımda ne getirir bilmemekle beraber tıklama hissinin de gayet güzel olduğunu belirtmek isterim.
3. Sensör Algılamaması
Genellikle FPS oyunları oynayan birisi olarak böyle bir sorunu da asla görmedim.
4. Bağlantı Kopması
Kullandığım süre zarfında tüm bağlantı yöntemlerini denedim hiçbirinde bir kopukluk yaşamadım.
Mouse kutu içeriği olarak 1 adet ekstra kapak, 1 adet Type-c şarj kablosu ile beraber gelmekte. İçerisinde 500mAh Lithium batarya bulunuyor.
Mouse'un ''+'' Özellikleri olarak;
1. Kablosuz olması
2. Hem 2.4g ile hem de bluetooth ile bağlantı kurabilmemiz.
3. Gerçekten kaliteli bir hissiyata sahip olması
4. Fiyat aralığının dengindeki mouselara göre çok uygun olması.
''-'' Özelliklerine gelecek olursak (benim gözümden)
1. Mouse'un boyutu yaklaşık 11-12 cm civarında. Eli büyük olanlar için sorun yaratabilir. Benim elim 19cm fakat claw tutuş yaptığım için zaten küçük mouse tercih ediyordum ve memnunum. Fingertip tutuşta da elimi rahatsız etmedi ama palm için aynısını söyleyemem.
2. 79 Gram ağırlığında bu da kişiden kişiye değişir ancak bana biraz ağır hissettirdi.
Mouse güzel bir yazılım ile birlikte geliyor.
Mouse'un Polling Rate, Lod Height gibi ayarlarını kurcalayabiliyor olmamız hoşuma gitti. Bataryayı daha uzun götürebilmek için de ayarlar mevcut. Dpi Değerini 100-16000 arasında ''100'' değer arttırarak ya da azaltarak konfigüre edebiliyoruz.
Mouse'un boyutunu daha iyi idrak edebilmeniz için. (Elim 19cm)
Kailh GM 8.0 Switchlerin sesi de bu şekilde;
1. Kapak Uyumsuzluğu
Çoğu insanın delikli olan kapağın tam uyduğunu ama kapalı olan kapağın tam uymadığını söylediğini gördüm. İki kapağı da sorunsuz bir şekilde kullandığımı söylemek istiyorum. İkisi de tam oturuyor.
İki kapakta da tıklama sorunları vb. Yaşamadım.
2. Çift Tıklama, Kendiliğinden Tıklama
Kullandığım süre boyunca böyle bir sorun görmedim. Uzun süreler (aylarca) kullanımda ne getirir bilmemekle beraber tıklama hissinin de gayet güzel olduğunu belirtmek isterim.
3. Sensör Algılamaması
Genellikle FPS oyunları oynayan birisi olarak böyle bir sorunu da asla görmedim.
4. Bağlantı Kopması
Kullandığım süre zarfında tüm bağlantı yöntemlerini denedim hiçbirinde bir kopukluk yaşamadım.
Mouse kutu içeriği olarak 1 adet ekstra kapak, 1 adet Type-c şarj kablosu ile beraber gelmekte. İçerisinde 500mAh Lithium batarya bulunuyor.
Mouse'un ''+'' Özellikleri olarak;
1. Kablosuz olması
2. Hem 2.4g ile hem de bluetooth ile bağlantı kurabilmemiz.
3. Gerçekten kaliteli bir hissiyata sahip olması
4. Fiyat aralığının dengindeki mouselara göre çok uygun olması.
''-'' Özelliklerine gelecek olursak (benim gözümden)
1. Mouse'un boyutu yaklaşık 11-12 cm civarında. Eli büyük olanlar için sorun yaratabilir. Benim elim 19cm fakat claw tutuş yaptığım için zaten küçük mouse tercih ediyordum ve memnunum. Fingertip tutuşta da elimi rahatsız etmedi ama palm için aynısını söyleyemem.
2. 79 Gram ağırlığında bu da kişiden kişiye değişir ancak bana biraz ağır hissettirdi.
Mouse güzel bir yazılım ile birlikte geliyor.
Mouse'un Polling Rate, Lod Height gibi ayarlarını kurcalayabiliyor olmamız hoşuma gitti. Bataryayı daha uzun götürebilmek için de ayarlar mevcut. Dpi Değerini 100-16000 arasında ''100'' değer arttırarak ya da azaltarak konfigüre edebiliyoruz.
Mouse'un boyutunu daha iyi idrak edebilmeniz için. (Elim 19cm)
Kailh GM 8.0 Switchlerin sesi de bu şekilde;
WhatsApp Video 2023-08-26 at 9.38.53 AM.mp4
drive.google.com
Son düzenleme: