Denemede netlerim çok düşük

Aga ben denemelerden 310 falan alıyordum lgsden 350 aldım 0 matematik ve salladığım bir sürü soruyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O soruları sallamasaydım fen lisesindeydim.Şu an olduğum lisede güzel ama bunun yerine bi fen lisesi isterdim :(

Aga ben denemelerden 310 falan alıyordum lgsden 350 aldım 0 matematik ve salladığım bir sürü soruyla

O soruları sallamasaydım fen lisesindeydim.Şu an olduğum lisede güzel ama bunun yerine bi fen lisesi isterdim :(
Arada 150 puan var net olarak 14-15 net lazım.

Arkadaşlar 8.sınıfa gidiyorum hedefim lgsde 470+ puan haftada 1000+ soru çözmeme rağmen okuldaki denemelerde 360 dan yukarı alamaoyorum (5 deneme olduk) öneriniz var mı? (Konu eksiğimde yok)
Ben ayda o kadar çözmüyom ama hep 430 üstü vs alıyorum

1000 soru az bence. Ben geçen sene bu aylarda günde 50si paragraf şeklinde 200 soru çözüyodum. Bir gün de kendine tatil veriyodum. Tabi herkesin çalışma şekli farklı.

Arkadaşlar 8.sınıfa gidiyorum hedefim lgsde 470+ puan haftada 1000+ soru çözmeme rağmen okuldaki denemelerde 360 dan yukarı alamaoyorum (5 deneme olduk) öneriniz var mı? (Konu eksiğimde yok)
kaç soru çözdüğünüzden çok verimli çözdüğünüz alakalı bence hocam,matematikde 1 teste kaç yanlışın var neden yanlış yaptığını biliyormusun hocalarına gösteriyormusun bu önemli yoksa hatanı bilmediğin sürece o soruları hep yanlış yaparsın bir artış olmaz,1000 çok bence en azından 500 çöz ama hepsini anla konuda eksiklerin varsa konu tekrar yap,5 denemeyi baştan çöz hatalarını not alıp hocalarına sor bence,ayrıca ekstra olarak soru kalıplarına alışman için paragraf kitaplarıda çöz ben lisedeyim hergün 50 soru çözüyorum paragraftan,temelin zayıf ise matematikden Temel matematik kitaplarını çöz bitir farkediceksin değişimi,soru bankalarında soru tiplerine alışınca zor yayınları çözmeye çalış netlerinde artış olucaktır,son denemede Sayısal netin kaçtı mesela ?

1000 soru az bence. Ben geçen sene bu aylarda günde 50si paragraf şeklinde 200 soru çözüyodum. Bir gün de kendine tatil veriyodum. Tabi herkesin çalışma şekli farklı.
Eve akaşm 8de geliyorum dershaneye gittiğim için.

kaç soru çözdüğünüzden çok verimli çözdüğünüz alakalı bence hocam,matematikde 1 teste kaç yanlışın var neden yanlış yaptığını biliyormusun hocalarına gösteriyormusun bu önemli yoksa hatanı bilmediğin sürece o soruları hep yanlış yaparsın bir artış olmaz,1000 çok bence en azından 500 çöz ama hepsini anla konuda eksiklerin varsa konu tekrar yap,5 denemeyi baştan çöz hatalarını not alıp hocalarına sor bence,ayrıca ekstra olarak soru kalıplarına alışman için paragraf kitaplarıda çöz ben lisedeyim hergün 50 soru çözüyorum paragraftan,temelin zayıf ise matematikden Temel matematik kitaplarını çöz bitir farkediceksin değişimi,soru bankalarında soru tiplerine alışınca zor yayınları çözmeye çalış netlerinde artış olucaktır,son denemede Sayısal netin kaçtı mesela ?
11 netti matta

Eve akaşm 8de geliyorum dershaneye gittiğim için.

11 netti matta
az hocam okadar soru çözümüne o hedef için +16 şart,yanlışlarının konu başlıklarını tablo gibi sırala ve onlara güzel verimli bir şekilde çalış soru bankalarını çöz,temel zayıfsa dediğim gibi temel'den soru bankaları çöz o neti +16'ya çıkar.

Puan olarak hedef koyma sınavda puan değil yüzdelik önemli

Sınav zorsa düşük alsan bile yüzdelik yüksek olabilir

Günde verimli şekilde 200 çözsen daha faydalı olur.

Ben kalem oynatmadan denemelerde 380 alıyom, sen düzgünce çalışsan daha iyisini yaparsın.

Olduğun denemelerin kitapçıklarını al 3-4 sefer daha girdikten sonra yanlışlarının genelde aynı konularda olduğunu fark ediceksin istersen 5000 tane soru çöz önemli olan eksiklerinin üstüne gitmek sadece soru çözmek için soru çözme eksiklerini doldurmak için soru çözmeni tavsiye ederim ayrıca daha vakit erken 1-2 ay sonra yükselir netlerin yavaş yavaş hemen olmaz bu gibi şeyler.

Kanka hiç moralini bozma. Netler bir anda artmaz. Verimli olduğunu düşünüyorsan çalışmalarını aynı şekilde devam ettir. Mutlaka artış olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,851
Üyeler
185,332
Son üye
halilarda
Geri