Neler Yeni

Denemelik Protein tozu önerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Ne kadar küçük olursa olsun 100 TL protein tozu alınmaz, bunların yapımı da maliyetli 100 TL ile bir protein tozu almak işte o haberler de gördüğümüz vakalara sebep olur, çünkü protein tozu içiyor olmuyorsun.
Definasyon sürecinde yağsız kilo x 2,2 gram protein almalısın

Alpersf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Onur

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dandik alacaksaniz almayin ama illa denicem diyorsanız bimde satılanlar var birde çikolatali falan alma tadi kötü
neyli önerirsin?
dandik derken zaten attığım örnekti bir fikrim yok hangisi kaliteli diye, öneri istedim zaten :)

Rinnegan

80+
Ne kadar küçük olursa olsun 100 TL protein tozu alınmaz, bunların yapımı da maliyetli 100 TL ile bir protein tozu almak işte o haberler de gördüğümüz vakalara sebep olur, çünkü protein tozu içiyor olmuyorsun.
zaten denemelik alıcam yazmış 2kg kutu almıcak 100 TL'ye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fellas al kanka güzel

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
165gr protein falan ediyor o zaman ama ben 160gr proteini neyden alayım ki?
günde 200gr falan tavuk göğsü yiyorum onda 60gr var desek 200gr yeşil mercimek yesem 40-50 de o sabah kahvaltısında 2 yumurta yiyorum o da 10-12gr herhalde ne bileyim 165gr ı nasıl alacağım

zaten denemelik alıcam yazmış 2kg kutu almıcak 100 TL'ye

Fellas al kanka güzel
bu güzel midir?
yukarıdaki arkadaş çikolatalı kötü demişti ama sitede başka yok

Alpersf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Onur
165gr protein falan ediyor o zaman ama ben 160gr proteini neyden alayım ki?
günde 200gr falan tavuk göğsü yiyorum onda 60gr var desek 200gr yeşil mercimek yesem 40-50 de o sabah kahvaltısında 2 yumurta yiyorum o da 10-12gr herhalde ne bileyim 165gr ı nasıl alacağım

bu güzel midir?
yukarıdaki arkadaş çikolatalı kötü demişti ama sitede başka yok
Hocam zevk meselesi ama çoğu kişi sevmiyor bende dahil ama size kalmış deneyin isterseniz

neyli önerirsin?
dandik derken zaten attığım örnekti bir fikrim yok hangisi kaliteli diye, öneri istedim zaten :)
https://www.hepsiburada.com/hardlin...K?magaza=Protein06&url_src=and-product-detail
Ben bunu kullanıyordum daha düşük gramajlısına bakabilirsin değerleri orta derece iyi
Çilekli yada muzlusunu tavsiye ederim ama cikolatalısını hiç beğenmemiştim

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam zevk meselesi ama çoğu kişi sevmiyor bende dahil ama size kalmış deneyin isterseniz

https://www.hepsiburada.com/hardlin...K?magaza=Protein06&url_src=and-product-detail
Ben bunu kullanıyordum daha düşük gramajlısına bakabilirsin değerleri orta derece iyi
Çilekli yada muzlusunu tavsiye ederim ama cikolatalısını hiç beğenmemiştim
900gr diyor günde kaç ölçek kullanırsam ne kadar gider?
bir de günde 170gr protein nasıl alınır? bunda 3 ay önce obezdim şuan hâla 10 kilo fazlam var spora haftada 4 gün gidiyorum ama protein çok alamıyorum fiyatlar malum. Nasıl kilo verirken proteini fazla alabilirim

Alpersf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Onur
bir de günde 170gr protein nasıl alınır? bunda 3 ay önce obezdim şuan hâla 10 kilo fazlam var spora haftada 4 gün gidiyorum ama protein çok alamıyorum fiyatlar malum. Nasıl kilo verirken proteini fazla alabilirim
Hocam spor öncesi veya spor sonrası gömün bi ölçek fiyatlar malum çok hard sporcu değilseniz dediğim yeterlidir

Hocam spor öncesi veya spor sonrası gömün bi ölçek fiyatlar malum çok hard sporcu değilseniz dediğim yeterlidir
Ayrica attiğim markanin 150 gram olani var denemek için alabilirsiniz

Spor hocasindan beslenme programı iste. Programa uy kilo verirsin dediğim gibi spor öncesi veya sonrasi bi ölçek işini görür yoksa para yetiştiremezsin toza ayrıca önce su veya süt ondan sonra toz yoksa yapışma yapar haberin olsun.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Spor hocasindan beslenme programı iste. Programa uy kilo verirsin dediğim gibi spor öncesi veya sonrasi bi ölçek işini görür yoksa para yetiştiremezsin toza ayrıca önce su veya süt ondan sonra toz yoksa yapışma yapar haberin olsun.
yapışma nedir hocam?
su ne kadar içilmesi gerekiyor tozdan önce?

150gr ını bulamadım da atabilir misiniz?

Strkaos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Duran ÖZEL
protein tozunun denemesi olmaz zira sağlığın denemesi olmaz.

bigjoy yada whey almanızı tavsiye ederim.

Alpersf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Onur
yapışma nedir hocam?
su ne kadar içilmesi gerekiyor tozdan önce?

150gr ını bulamadım da atabilir misiniz?
Hocam shakera koyuyosunuz ya tozu ilk su sonra tozu koyarsan kenarlara yapişma olmaz koyduğun bütün proteini alirsin diğer türlü kenarlada toz kalir

Top Bottom