protein tozu kullanımı

IEren

80+
Reaksiyon skoru
2
hiç protein alınmayan bir günde kaç ölçek protein tozu kullanmalıyım? marka bigjoy. kilonun iki katı diyenler var öyle hesaplarsam 4 ölçek oluyor bu fazla gibi geldi hiç böyle kullanan duymadım, onlar belki tavuk pilavın üstüne falan alıyordur. ben arada sırada tavuk pilav yiyorum yemediğim günlerde 4 ölçek mi alıcam şimdi ?

hiç protein alınmayan bir günde kaç ölçek protein tozu kullanmalıyım? marka bigjoy. kilonun iki katı diyenler var öyle hesaplarsam 4 ölçek oluyor bu fazla gibi geldi hiç böyle kullanan duymadım, onlar belki tavuk pilavın üstüne falan alıyordur. ben arada sırada tavuk pilav yiyorum yemediğim günlerde 4 ölçek mi alıcam şimdi ?
Yaptığın antrenman şiddetine ve süresine göre değişir. Kilonun iki katı protein almakla sadece protein tozu kastedilmiyor.

4 Ölçek yetersiz kalır. Bence emilim açısından da bu kadar yüksek kullanmak iyi değil. Sizin iş biraz kolaya kaçmak. Bazı günler olur, uygulanabilir. Ama sürekli bunu yapmak verimsiz olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,220
Üyeler
184,599
Son üye
Zorkier
Geri