boy kilo yaş ?merhaba biraz uzun oldugumdan dolayı denge problemim var nasıl çözebilirim bu sorunu?
19 . 70 . 1.95boy kilo yaş ?
Boyum 1.98 hiç denge problemi yaşamadım bilmiyorum kusura bakma19 . 70 . 1.95
dostum genel olarak kaslıyım ama ayakta sabit duramıyorum meselaSırt kaslarını geliştirmelisin.
forum basketbol takımı gibi maşallah bende 186 falanım keşke 1.90 olsam ama daha uzayacağımı sanmıyorumBoyum 1.98 hiç denge problemi yaşamadım bilmiyorum kusura bakma
ortopediye git knk ayağını yan basıyor olabilirsin yada göz kulak bozukluğuda olabilir. astigmatin falan var mıdostum genel olarak kaslıyım ama ayakta sabit duramıyorum mesela
gözüm bozuk gözlük takıyorum derecesi 2.25forum basketbol takımı gibi maşallah bende 186 falanım keşke 1.90 olsam ama daha uzayacağımı sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ortopediye git knk ayağını yan basıyor olabilirsin yada göz kulak bozukluğuda olabilir. astigmatin falan var mı
ondandır büyük ihtimalle. benimde gözüm bozuk sol göz 1.7 astigmat 1 miyop sağ 1.25 astigmat denge problemi yaşamıyorum tabi senin kadar uzun değilimgözüm bozuk gözlük takıyorum derecesi 2.25
70 kilo boyun için çok zayıf.dostum genel olarak kaslıyım ama ayakta sabit duramıyorum mesela