dengesiz cpu sıcaklığı

spectrazz

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar merhaba, benim cpu sıcaklığım çok dengesiz,msi afterburnerde grafikden baktığımda saniyede nerdeyse 10 derece gibi sıcaklık artışları yaşanabiliyor gerek operayı açınca olsun gerek sekme açınca vs.Pcyi 2 sene önce teknobiyotikten hazır sistem olarak aldım,temizlik felanda yaptım ama termal macun hiç değiştirmedim.Sıcaklık açısından yük altındayken gpuda cpuda 70-80 arası oluyor,yaz aylarında olduğumuzu ve kasanın 2 fanlı olduğunu göz önünde bulundurursak bunun normal olduğunu düşünüyorum ama bu dengesizliğin işlemciye zararı olurmu sizce?
Desktop Screenshot 2022.09.11 - 00.04.31.62.png

arkadaşlar merhaba, benim cpu sıcaklığım çok dengesiz,msi afterburnerde grafikden baktığımda saniyede nerdeyse 10 derece gibi sıcaklık artışları yaşanabiliyor gerek operayı açınca olsun gerek sekme açınca vs.Pcyi 2 sene önce teknobiyotikten hazır sistem olarak aldım,temizlik felanda yaptım ama termal macun hiç değiştirmedim.Sıcaklık açısından yük altındayken gpuda cpuda 70-80 arası oluyor,yaz aylarında olduğumuzu ve kasanın 2 fanlı olduğunu göz önünde bulundurursak bunun normal olduğunu düşünüyorum ama bu dengesizliğin işlemciye zararı olurmu sizce?Alıntıyı görüntüle
Yükte o değerlerdeyse ani artış olsa da sorun olmaz. Operada diğer tarayıcılara göre daha fazla kullanım oluyor bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,274
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri