1 Tb var 1 tb daha alırsın ssd kurtarır böylexe 256 veya 500 olsaydı ucuza kapatmak için hdd olabilirdi ama gerek yok benceMerhabalar. Suan bende xpg adata s50l 1 Tb m.2 ssd var. Depolama yetmediginden dolayi arttirmayi dusunuyorum yanina hdd almak mi mantikli olur m.2 ssd mi
Msi b550 gaming carbon wifi markasi bakabilirsingen 3 mü anakartın gen 4 mü
M.2 SSD daha iyi olur bütçe yoksa HDDMerhabalar. Suan bende xpg adata s50l 1 Tb m.2 ssd var. Depolama yetmediginden dolayi arttirmayi dusunuyorum yanina hdd almak mi mantikli olur m.2 ssd mi
Benim sorma nedenim fark olur mu cidden paraya degecek kadarM.2 SSD daha iyi olur bütçe yoksa HDD
M.2 SSD HDD'ye göre çok daha hızlıBenim sorma nedenim fark olur mu cidden paraya degecek kadar
Benim suan kullandigim expres 4.0 sorun olur muKioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.445,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com