Depolamarda ki Sistem Ayrıldı belleği

UnlegitPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
750
Eski bilgisayarımda ki HDD'yi söküp yeni bilgisayarıma taktım ve biçimlendirdim bilgisayarımı açtığımda böyle bir şey vardı nedir nasıl silebilirim?
**bu arada hdd yi sabitlemedim yatay şekilde koydum**

1638804622394.png

Eski bilgisayarımda ki HDD'yi söküp yeni bilgisayarıma taktım ve biçimlendirdim bilgisayarımı açtığımda böyle bir şey vardı nedir nasıl silebilirim?
**bu arada hdd yi sabitlemedim yatay şekilde koydum**

Alıntıyı görüntüle
Başlat'a tıklayıp;

Sabit disk bölümleri oluştur veya biçimlendir sekmesinden diske sağ tıklayıp birimi sil diyerek silebilirsin diye hatırlıyorum.

Başlat'a tıklayıp;

Sabit disk bölümleri oluştur veya biçimlendir sekmesinden silebilirsin diye hatırlıyorum.
Silmem herangi bir sıkıntı olma değil mi ?

Silmem herangi bir sıkıntı olma değil mi ?

BitLocker ile ilgili bir durum vardı hatta bazı kurtarma dosyaları falan oluyordu sanırım, kısacası bir takım sorunlar yaşama ihtimalin olabilir, fakat tam emin değilim daha bilgili kişiler yanıtlar birazdan.

Sistem ayrıldı yeni taktığım HDD üzerinde görünüyor silmem bir sorun teşkil etmez galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emirhandkee Bu konuda bilgin var mı?

Disk yöneticisinin resmini atar mısın?
1638805687969.png

HDD için crystaldiskinfo testi yaptım dikkat çıktı kullanılmayacak bir durumda mı?

Alıntıyı görüntüle

HDD için crystaldiskinfo testi yaptım dikkat çıktı kullanılmayacak bir durumda mı?
Normal de C'nin olduğu diskte olması lazımdı. Sen Disk 0'dan silince Disk 1'e geçti sanırsam. Silmeyin kalsın. Zararı yok, Windows'un sorunsuz açılması için lazım.

Normal de C'nin olduğu diskte olması lazımdı. Sen Disk 0'dan silince Disk 1'e geçti sanırsam. Silmeyin kalsın. Zararı yok, Windows'un sorunsuz açılması için lazım.
1638806168106.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,372
Üyeler
184,778
Son üye
xfurqean
Geri