Neler Yeni

Deprem devam edecekmi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
mouseavcisi11
selamlar istanbul depremi ile ilgili proflar ne diyor bilenler varmı hangi kaynağa güvenicem

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,895
İsim
uwu
Çok takma hayatın zevkini çıkart , her eğer ölecek olan olsaydı 6 şubatın büyük artçılarının olduğu dönem valoda deprem oluyor diye Allah’a ufak çaplı sözler söyleyenlere bir şey olurdu (Adanalı çoğu)

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
mouseavcisi11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok takma hayatın zevkini çıkart , her eğer ölecek olan olsaydı 6 şubatın büyük artçılarının olduğu dönem valoda deprem oluyor diye Allah’a ufak çaplı sözler söyleyenlere bir şey olurdu (Adanalı çoğu)
bakir ölmek istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
mouseavcisi11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Eşref Tek
Hocam mesele zaten ölmek değil , en azından şahsen ölmekten korkmuyorum nasıl öleceğimden korkuyorum ve enkaz altında acı çeke çeke ölmek istemiyorum veya hasar alıp yaşamak istemiyorum dolayısıyla bir çok insanda da bu dediklerimden dolayı korku var yoksa ölmek bir gerçek ve her canlı eninde sonunda ölecektir.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,441
İsim
Ahmet Sevinç

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Tekin Ayber
Aklın varsa ona güven ve imkanın da elveriyorsa depreme evini ve yekınlarınla beraber kendini hazırla. Bu çok basit bir çözüm. Sanane profs ne derse desin, sen de depreme hazırlanman gerektiğini hatırlatan bir akıl yok mu ki profların deprem şans oyununa inanıyorsun, kumar mı deprem yani... onalrın çoğunun sapasağlam villaları, konutları vardır, onlara atıp tutmak serbest yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,418
Üyeler
172,832
Son üye
Baba Ziya
Top Bottom