𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,749
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Thh verdiğimi kim söyledi?şarjla ilgili bişey demedimde okumadımda bataryada sıkıntı varsa değişilsin benim demek istediğim dahili bir uygulama bile değilken uyumluluk sıkıtısı var diye değişim istemen esasında google ben bunu yapabiliyorum o yüzden yapıyorum diyip veriyor bu hizmeti yarın google hizmeti sonlandırdım bana getiri yok dese kimsenin bişey demeye hakkı yok ve bunun için de gidip samsung telefonunu iade edemezsin THH bile kabul etmemiş yani daha ne olsunadamlar ellerinden geleni yapmışlar şurda birkaç yıllık tekneloji ve test olanakları oldukça sınırlı bi tekneloji keyifleri geldi diye test edebilecekleri bi senaryo değil bu adamlar sıkıntının neden kaynaklandığını göremiyorlar bu yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haklısınız birde bu tarz bi özellik varsa ya herkese gitsin yada kimseye diyorlar en çokta bu canımı sıkıyor benim
BANA GELMİYORSA KİMSEYE GELMESİN BEN FAYDALANMIYORSAM KİMSE FAYDALANMASIN
bu kafa yapısına ayar oluyorum cidden
silmesin sonra diyede görüntüyü ekliyorumAlıntıyı görüntüle
PekiEngelliyorum o zaman iletişim kurmaya layık biri bile değilsin
Neyse kapatalım konuyu farkındalık olsun diye konu açtım keza problem var diye ama anlıyorumki çokta kimsenin umrunda değil bu durum umursamıyor pek keyifleri bilir.Hocam sizin anlamadığınız konu çalısacak olması veya olmaması birsürü etken var hem cevreniz hem durumun algılanıp algılanmaması
Sizin bulunduğunuz bölge demek ki sıkıntılı çalısma prensibi belli ve coğu kişide türkiyede çalıstığını defalarca gördük deprem zamanlarında.