Android 🪨Deprem Uyarısının Çalışmaması🚨

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
şarjla ilgili bişey demedimde okumadımda bataryada sıkıntı varsa değişilsin benim demek istediğim dahili bir uygulama bile değilken uyumluluk sıkıtısı var diye değişim istemen esasında google ben bunu yapabiliyorum o yüzden yapıyorum diyip veriyor bu hizmeti yarın google hizmeti sonlandırdım bana getiri yok dese kimsenin bişey demeye hakkı yok ve bunun için de gidip samsung telefonunu iade edemezsin THH bile kabul etmemiş yani daha ne olsunadamlar ellerinden geleni yapmışlar şurda birkaç yıllık tekneloji ve test olanakları oldukça sınırlı bi tekneloji keyifleri geldi diye test edebilecekleri bi senaryo değil bu adamlar sıkıntının neden kaynaklandığını göremiyorlar bu yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız birde bu tarz bi özellik varsa ya herkese gitsin yada kimseye diyorlar en çokta bu canımı sıkıyor benim
BANA GELMİYORSA KİMSEYE GELMESİN BEN FAYDALANMIYORSAM KİMSE FAYDALANMASIN
bu kafa yapısına ayar oluyorum cidden
silmesin sonra diyede görüntüyü ekliyorumAlıntıyı görüntüle
Thh verdiğimi kim söyledi?

Engelliyorum o zaman iletişim kurmaya layık biri bile değilsin
Peki 😐

Hocam sizin anlamadığınız konu çalısacak olması veya olmaması birsürü etken var hem cevreniz hem durumun algılanıp algılanmaması

Sizin bulunduğunuz bölge demek ki sıkıntılı çalısma prensibi belli ve coğu kişide türkiyede çalıstığını defalarca gördük deprem zamanlarında.
Neyse kapatalım konuyu farkındalık olsun diye konu açtım keza problem var diye ama anlıyorumki çokta kimsenin umrunda değil bu durum umursamıyor pek keyifleri bilir.

Hocam sizin durumunuzu onaylayıp s24u kullanan bir kullanıcı vardı onunkini onaylamadılar başka bir forumda.

İade etsende verecekleri paraya eklemediğin sürece iyi bir şey alamazsın
Son olarak şunu diyim arayan genel müdür bu konuyu ivedikle arastirma yapacağız sizlerde kendinizce haklısınız dedi yani boşver ne yapacaksın bu konuyu demedi en azından konunun takipçisi olacağını dile getirdi arka planda yapar yapmaz o onun vicdanına ve Allah korkusuna kalmış.

Doğru herkese hitap etmiyor konular 🤭
O önceki metnim. Ama neyse :D size bol şans.

Sonuçları erkenden söyleyeyim: aynı kalacak durum. (Deprem algılama işi)

her şey belirli yazılmış siz daha bu hizmeti bile paralı sanıyorsunuz. Mantığı prensibi bilmeden konuşuyorsunuz dediğim gibi bol şans. Kimse bir şey anlatamaz zaten yemin etmişsiniz anlamaya kapalısınız.

O önceki metnim. Ama neyse :D size bol şans.
Eyw hocam konuyu kapatmak için raporladim yoksa sürekli farklı farklı yorumlar gelir gelmesinde sorun yokta hiçbir şekilde bu tarz konularda hem fikir veya yanyana duramıyoruz markadan para alsa eyw ama oda yok gariptir bir marka savunuculuğu veya birilerinin tarafını tutma problemi mevcut ülkemizde :/

Eyw hocam konuyu kapatmak için raporladim yoksa sürekli farklı farklı yorumlar gelir gelmesinde sorun yokta hiçbir şekilde bu tarz konularda hem fikir veya yanyana duramıyoruz markadan para alsa eyw ama oda yok gariptir bir marka savunuculuğu veya birilerinin tarafını tutma problemi mevcut ülkemizde :/
Tamam hocam sıkıntı yok. Sizle dalga geçmiyorum bu arada sert yazıyorum gülme sebebim türkiyede sonuçlanmayacak. Ama sonuçlanırsa lütfen dmden bildirin veya konu açın.

Marka savunmuyorum bana diyorsanız eğer. Ki marka yok ortada android var google var. Android destekli tüm cihazlarda bu özellik var çünkü

Ama sonuç belli sonuçlanmayacak. Googleda başka bir firmayla anlaşmalı attığım kayndaktaki wire bilmem nesiyle

Tamam hocam sıkıntı yok. Sizle dalga geçmiyorum bu arada sert yazıyorum gülme sebebim türkiyede sonuçlanmayacak. Ama sonuçlanırsa lütfen dmden bildirin veya konu açın.

Marka savunmuyorum bana diyorsanız eğer. Ki marka yok ortada android var google var. Android destekli tüm cihazlarda bu özellik var çünkü

Ama sonuç belli sonuçlanmayacak. Googleda başka bir firmayla anlaşmalı attığım kayndaktaki wire bilmem nesiyle
Dalga gecsende gecmesende önemli değil o senin karakterini yansıtır burdaki konu malum önemli bir şey ama boşver hocam kapatalım konuyu modlar bir an önce kapatırsa konuyu süper olur :) bende yazamadan duramıyorum🤭

Dalga gecsende gecmesende önemli değil o senin karakterini yansıtır burdaki konu malum önemli bir şey ama boşver hocam kapatalım konuyu modlar bir an önce kapatırsa konuyu süper olur :) bende yaşamadan duramıyorum🤭
Deprem ağını indirin siz yinede

Olay önemli ama sonuç olarak biz bu hizmeti eleştiriyor yorumluyoruz.

Bende afad gönüllüsüyüm 2 belgem var ama gerçekler bunlar.

Sonuç gelirse ki (aşırı olumsuzum bununda farkındasınızdır) konu açarsınız

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,686
Üyeler
185,926
Son üye
atagun