- Reaksiyon skoru
- 47
selamlar istanbul depremi ile ilgili proflar ne diyor bilenler varmı hangi kaynağa güvenicem
bakir ölmek istemiyorumÇok takma hayatın zevkini çıkart , her eğer ölecek olan olsaydı 6 şubatın büyük artçılarının olduğu dönem valoda deprem oluyor diye Allah’a ufak çaplı sözler söyleyenlere bir şey olurdu (Adanalı çoğu)
Kısmetinde yoksa...bakir ölmek istemiyorum
naci diyorki büyük deprem gelecek şenerde tam tersini diyorprof. değilim etmeyeceğini düşünüyorum. hepsi farklı bir şey söylüyor
ben de gelmeyeceğini düşünüyorumnaci diyorki büyük deprem gelecek şenerde tam tersini diyor
Hocam mesele zaten ölmek değil , en azından şahsen ölmekten korkmuyorum nasıl öleceğimden korkuyorum ve enkaz altında acı çeke çeke ölmek istemiyorum veya hasar alıp yaşamak istemiyorum dolayısıyla bir çok insanda da bu dediklerimden dolayı korku var yoksa ölmek bir gerçek ve her canlı eninde sonunda ölecektir.Çok takma hayatın zevkini çıkart , her eğer ölecek olan olsaydı 6 şubatın büyük artçılarının olduğu dönem valoda deprem oluyor diye Allah’a ufak çaplı sözler söyleyenlere bir şey olurdu (Adanalı çoğu)
akıl hala pompadabakir ölmek istemiyorum