DeeperWeys
80+ Silver
Dahası
doğuda olan depremin istanbula vb gelme ihtimali varmı sadece merak ettim
Ya hocam şey olabilir fay hatlarindaki stres istanbul üzerindeki hatta boşalabilirdoğuda olan depremin istanbula vb gelme ihtimali varmı sadece merak ettim
umarım olmaz hayal etmek bile çok korktucu geliyorYa hocam şey olabilir fay hatlarindaki stres istanbul üzerindeki hatta boşalabilir
Bence olursa 8 den aşşa olmazumarım olmaz hayal etmek bile çok korktucu geliyor
takım olarak fay hattında yaşıyoruz komple herkes çok korkuyor acayip bi hava oluştu bende foruma yazıyım dedim olabilirmi istanbulda deprem diye umarım ölü sayısı daha çoğalmaz her şey düzelir forumdada depreme yakalanan kişiler umarım yokturBence olursa 8 den aşşa olmaz
Hocam forumda depreme yakalanan var, istanbul da da olucağına kesin gözüyle bakıyoruz şimdi olmazsa ilerde gene olucağını söylüyor uzmanlartakım olarak fay hattında yaşıyoruz komple herkes çok korkuyor acayip bi hava oluştu bende foruma yazıyım dedim olabilirmi istanbulda deprem diye umarım ölü sayısı daha çoğalmaz her şey düzelir forumdada depreme yakalanan kişiler umarım yoktur
testleri fln yapıldımıArkadaşlar konuyla alakasız ama 9 katlı bir binada oturuyorum İstanbulun Anadolu yakasında ve 2004 de inşaat edilmiş. Bu deprem haberinden sonra çok korkmaya başladım acaba oturduğum binanın çökme ihtimali var mı?
Hiç bir fikrim yok.testleri fln yapıldımı
Karşıda neresiArkadaşlar konuyla alakasız ama 9 katlı bir binada oturuyorum İstanbulun Anadolu yakasında ve 2004 de inşaat edilmiş. Bu deprem haberinden sonra çok korkmaya başladım acaba oturduğum binanın çökme ihtimali var mı?
ÜmraniyeKarşıda neresi