Depremde evim az hasarlı

valknut

80+
Reaksiyon skoru
133
Adıyaman da yaşıyordum ve depremde evimiz az hasarlı olarak gözüküyor devlet bize nasıl bir yardım yapacak kimisi diyor 100k verecek kendiniz yaptıracaksınız kimisi diyor devlet gelip kendi yapacak bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Adıyaman da yaşıyordum ve depremde evimiz az hasarlı olarak gözüküyor devlet bize nasıl bir yardım yapacak kimisi diyor 100k verecek kendiniz yaptıracaksınız kimisi diyor devlet gelip kendi yapacak bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
sene içinde total verecekleri para75k falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin orada arsa payınız var eğer yıkılmazsa müteahhit ile anlaşıp bina yaptırıyorsunuz

bedavaya yeniden evinizi yapmayacaklar yani
eğer full + full daskınız varsa orada belirlenen değeri kadar parayı verecekler atıyorum dask yaparken evi 1.5milyon gösterdiniz 1.5 milyon ödeyecekler
zaten dask fiyatı da o gösterdiğin fiyata olarak paralel yükseliyor eğer akıllılık ettiğinizi düşünüp o bölgenin en düşük fiyatından gösterdiyseniz size o ücret verilecek
şu şekilde 3k dask için ev bedeli 500k ise
15k dask için ev bedeli 1.5m gibi

ayriyeten bina az hasarlı ise yıkılıp yıkılmama durumu belirlenir ona göre iş yapılır

sene içinde total verecekleri para75k falan

sizin orada arsa payınız var eğer yıkılmazsa müteahhit ile anlaşıp bina yaptırıyorsunuz

bedavaya yeniden evinizi yapmayacaklar yani
eğer full + full daskınız varsa orada belirlenen değeri kadar parayı verecekler atıyorum dask yaparken evi 1.5milyon gösterdiniz 1.5 milyon ödeyecekler
zaten dask fiyatı da o gösterdiğin fiyata olarak paralel yükseliyor eğer akıllılık ettiğinizi düşünüp o bölgenin en düşük fiyatından gösterdiyseniz size o ücret verilecek
şu şekilde 3k dask için ev bedeli 500k ise
15k dask için ev bedeli 1.5m gibi

ayriyeten bina az hasarlı ise yıkılıp yıkılmama durumu belirlenir ona göre iş yapılır
Daskı 8 sene boyunca yatırıp sadece 1 tane andaval yuzunden geçen ay senelik ücreti yatırılmadigi için faydalanamıyoruz en çok koyan o oldu

yakınlarından ölen kişi varsa (baba veya anne gibi) 100k yardım veriliyor sizlik bişey yok

az hasarlı olduğu için yıkılmaz da belki güçlendirilir

yakınlarından ölen kişi varsa (baba veya anne gibi) 100k yardım veriliyor sizlik bişey yok

az hasarlı olduğu için yıkılmaz da belki güçlendirilir
4 milyar tl mi verecekler o zaman ölüler için
o da sayı artmazsa

Daskı 8 sene boyunca yatırıp sadece 1 tane andaval yuzunden geçen ay senelik ücreti yatırılmadigi için faydalanamıyoruz en çok koyan o oldu
o zaman size verecekleri para 75k senelik ölü işini ben bilmiyorum
bina için de yıkım kararı olursa müteahhit ile anlaşır bina yaptırırsınız devlet belki uzun vadeli düşük faiz kredi verir onun dışında hiçbir şey vermez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,948
Üyeler
186,969
Son üye
yusufabi98
Geri