tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
benim sevdiğimde beni seviyor galiba ama derslerden dolayı söylemiyorderdinizi yazın dertleşelim mesela benim PC yok
benim sevdiğimde beni seviyor galiba ama derslerden dolayı söylemiyorderdinizi yazın dertleşelim mesela benim PC yok
reis benim boy kısa 16 yaş 95 kilo 1.83 boy varvalla bende kiloluyum 105 kiloyum ama 1.98 boy var belli olmuyo
kanka şu yasak kalksın ben spora yazılcamaynı şekildeyim evde oturuyoz hareket yok okula falanda yüreyerek gidiyordum 6 kilo vermiştim geri aldım napcaz biz reis
günde 2 öğün yemek yemeye başladım ofisime yürüyerek gidiyorum bakalım vericez inşallahaynı şekildeyim evde oturuyoz hareket yok okula falanda yüreyerek gidiyordum 6 kilo vermiştim geri aldım napcaz biz reis
vallaha arkadaşla anlaşmıştık yazın spor salonuna gidicez diye oda yandıkanka şu yasak kalksın ben spora yazılcam
dert etme seviyorsa söylerbenim sevdiğimde beni seviyor galiba ama derslerden dolayı söylemiyor![]()
![]()
inşallah kardeşim ben beyaz ekmeğin tadını unuttum 1 senedir tam buğday yiyorumgünde 2 öğün yemek yemeye başladım ofisime yürüyerek gidiyorum bakalım vericez inşallah
amin inşallahgünde 2 öğün yemek yemeye başladım ofisime yürüyerek gidiyorum bakalım vericez inşallah