CesarVialpando
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 757
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hiç kullanmadım.posterleri kullanmadıysan ederi artar.
Hayır hiç kullanmadım.posterleri kullanmadıysan ederi artar.
Çok harici bir soru olacak ama kusura bakmayın, oyunlar ile alakalı bu tarz dergileri nereden ediniyorsunuz ?Selamlar. Elimde 30 adet Level oyun dergisi, 3 adet Oyungezer dergisi, 2 adet Chip dergisi, 2 adet Atlas tarih dergisi, 1 adet SFX bilimkurgu dergisi, 1 adet Autoshow dergisi ve bir adet de Otohaber dergisi var. Yanında da 48 adet Level dergi posteri ve 6 tane de çeşitli dergilerden kitapçık var. Çoğunu bitirdim. Kenarda öyle durmasındansa satmak daha iyi olur diye düşündüm. Sizce değeri kaç TL'dir?
Migros'tan almıştım hepsini.Çok harici bir soru olacak ama kusura bakmayın, oyunlar ile alakalı bu tarz dergileri nereden ediniyorsunuz ?
Şuanda satışı devam ediyor mu ?Migros'tan almıştım hepsini.
Sanırım ediyor.Şuanda satışı devam ediyor mu ?
TeşekkürlerSanırım ediyor.
Rica ederim.Teşekkürler
Valla aklımda net bir fiyat yok.Posterler de dahil mi? Dahilmiş araya kaçmış görmedim. Biçtiğin fiyat nedir?
God of war ragnorak çok iyiymiş konuyla alakasız ama sizce alınır mı?Selamlar. Elimde 30 adet Level oyun dergisi, 3 adet Oyungezer dergisi, 2 adet Chip dergisi, 2 adet Atlas tarih dergisi, 1 adet SFX bilimkurgu dergisi, 1 adet Autoshow dergisi ve bir adet de Otohaber dergisi var. Yanında da 48 adet Level dergi posteri ve 6 tane de çeşitli dergilerden kitapçık var. Çoğunu bitirdim. Kenarda öyle durmasındansa satmak daha iyi olur diye düşündüm. Sizce değeri kaç TL'dir?
Alınır bu arada al gitsin.God of war ragnorak çok iyiymiş konuyla alakasız ama sizce alınır mı?
Oyun ve teknolojik ürün incelemeleri gibi şeyler var hocam.hocam yine konudan alakasız ama içerikleri ne şekilde yani sahneler mi var, oyunun hikayesi mi anlatılıyor, yoksa yapımcıyla alakalı mı?
teşekkürler hocamOyun ve teknolojik ürün incelemeleri gibi şeyler var hocam.