Neler Yeni

Ders çalışamama sorunu

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
uwu
Tamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de emoji atıyorsun, çok güzel. Seni neden bu kadar rahatsız etti?
hastaydım biraz ders çalışacaktım , bu konuyu gördüm ve mesajını okuyunca biraz motivasyonum battı..

NZXT

80+ Bronze
ya kardeşim hasta mısın sen?? attığın cevaba git bak kaç kere oku bakayım nasıl alıyorsun :mad:
ne değişik insanlarsınız ya adam gelmiş burda fikir istiyor çalışamıyorum diyor dalga geçerek diyorsun ki çalışsan ulaşabilecek misin

y

ya kardeşim boşver bunun gibi negatif insanları denemekten vazgeçme olur yada olmaz bu hayatın bir kuralı ama sen aklına yatanı yap gitsin böyle insanlar hep olacak hayatında
Aslında arkadaş kötü bir şey demedi. Konu sahibi bu gibi kişileri ciddiye almamayı öğrenmesi lazım yoksa ileride çok zorluk çeker kızmayın onun için arkadaşa aslında iyi bir şey söyledi.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,763
İsim
SANANE
Kardeşim işin detayları olduğunu bilmen gerekmekle beraber kendi üzerimde işe yarayan birkaç bilgiden bahsedeceğim:

1) Git bi kan aldır tahlillerine bak ülkenin yarısında d vitamini eksikliği var. (bende de çıktı doktor haplarıyla idare ediyorum)

2) Hedefinden emin ol, ne yaptığını bil. (üniversite sınavın, okul sınavların vb.)

3) Dikkatini bozan şeylere karşı radikal bir engel koy (Telefonunu kapat, PC ni kaldır vb.)

Ama bunlardan bence en önemlisi kan tahlili. İstememenin temel sorunu olabilir. Gerçekten bir şeyler çıkabiliyor. Sağlık ocağından randevu alarak yaptırabilirsin.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
rez alıyım burayı

İsmlkl_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
İsmail Ahmet
Instagram
İsmlkl_
bu albümü başlat, gelecek güzel günleri düşün ve çalışmaya başla :)

sağolun hocam işe yarayabilir

kütüphaneye gidince insanın çalışası geliyor dene bence :D
denenir hocam

Çalışsan bile hedeflerine ulaşabilecek misin? :D
şunu deme be

ya kardeşim hasta mısın sen?? attığın cevaba git bak kaç kere oku bakayım nasıl alıyorsun :mad:
ne değişik insanlarsınız ya adam gelmiş burda fikir istiyor çalışamıyorum diyor dalga geçerek diyorsun ki çalışsan ulaşabilecek misin

y

ya kardeşim boşver bunun gibi negatif insanları denemekten vazgeçme olur yada olmaz bu hayatın bir kuralı ama sen aklına yatanı yap gitsin böyle insanlar hep olacak hayatında
düşüncelerin için teşekkür ederimm

rez alıyım burayı
bak bakalım işe yarar bişiler var mı ?

Son düzenleme:

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,643
İsim
Sarp Yılmaz
Aslında arkadaş kötü bir şey demedi. Konu sahibi bu gibi kişileri ciddiye almamayı öğrenmesi lazım yoksa ileride çok zorluk çeker kızmayın onun için arkadaşa aslında iyi bir şey söyledi.
Hocam arkadaş madem kötü bir niyeti yok başka şekilde söyleyecek onu bu söylediği cümle motivasyon bozar.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Hedefinde kesin değilsen çalişasi gelmiyoe insanin yks ye tekrar gireceğim makina mühendisliği istiyorum ama ileride yapacağım işin üniversitede yakindan uzaktan hiç bir şekilde buluşmuyor sadece fizik dersleri beni ilgilendiriyor o da bir kaç konusu harici çoğu şeyi zaten kullandiğim programlar hesaplamasini yapiyor önüme sunuyor şu an tek hedefim sermaye kazanmak üni kazanabilirsem okurum kazanamazsan okumam kafasindayim

İsmlkl_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
İsmail Ahmet
Instagram
İsmlkl_
Hedefinde kesin değilsen çalişasi gelmiyoe insanin yks ye tekrar gireceğim makina mühendisliği istiyorum ama ileride yapacağım işin üniversitede yakindan uzaktan hiç bir şekilde buluşmuyor sadece fizik dersleri beni ilgilendiriyor o da bir kaç konusu harici çoğu şeyi zaten kullandiğim programlar hesaplamasini yapiyor önüme sunuyor şu an tek hedefim sermaye kazanmak üni kazanabilirsem okurum kazanamazsan okumam kafasindayim
hocam bende makine mühendisliği istiyorum baba yadigarı meslek okuyup babamla birlikte dükkan açacağız çocukluktan beri zaten makinelerin içindeyim umarım sen hedefine ulaşırsın

Baris ozcan 2 3 gun once etkili ders calisma teknikleri ile ilgili video atmisti
Daha izlemedim
İzlicem sizlerinde izlemesini tavsiye ederim

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
hocam bende makine mühendisliği istiyorum baba yadigarı meslek okuyup babamla birlikte dükkan açacağız çocukluktan beri zaten makinelerin içindeyim umarım sen hedefine ulaşırsın
Makinalardan ziyade ben başka bir şey istiyorum gene makinalarla ilgili ama kendi mühendislik sanatimi konuşturduğum çoğu kişinin alip kullanabileceği bir şey üretme hayalim var hayirlisi bakalım sende umarim hedefine ulaşirsin makina mühendisliği zor biraz

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Burak
Masanın basına oturup telefon pc gibi dikkatini dağıtacak ne varsa kaldır. İllaki canın sıkılıp ders çalışmaya başlayacaksın

Top Bottom