Ders calisirken Neden bu kadar dalginim

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
Tyt ye calisiyorum matematik te 8 tane konu anlatim videosu var not ala ala yapiyorum.

Bugün başladım 30 dakikalık konu anlatıminı 5 saatte bitirdim size asiri anormal gelecektir., cunku surekli dalginlik yasiyorum, ve kendi kendime konuşuyorum. Bundan oncede her ders calistigimda, ornegin sabah kahvalti yaptim, 10.00 da başladım. 2 saatlik konu anlatimi artı 20 soruluk testi, akşam saat 12.00 civari bitiriyorum. Kendimi robot gibi goruyorum ve boyle oldugum icin kendimi teselli edecek bedenler buluyorum ornegin "turkiyede yasiyorsun, benim yasadigimi milyonlarca genc yasiyor" "ortadogu ulkesiyiz, bu ulke refaha gelmedi, gelmezde..." Gibi gibi kendi aklimca normallestirmeye calisiyorum. Okul disinda tatil gunleri disari cikmiyorum. Eve gelincede ders ve uyku.... Ve hergun tatil gunu bile olsa uykulu oluyorum. Sadece yemek yerken mutlu oluyorum. Onun disinda ne spor yapiyorum neden hareket ediyorum sabahtan aksama kadar okuldaysam. Tahta sirada hic kalkmadan oturuyorum uyuyorum. Eve geldigimdede ders calisiyorum birde aksama kadar koltukta evde oturuyorum. Sosyal hayatim zaten yok. Cok garip hissediyorum.

Geri