Ders çalışma alışkanlığı nasıl kazanırım?

Benimde hemen hemen seninle netlerim aynı bu sene genel olarak herkes düşük bizim dershanenin birincisi 430 la oluyor geçen senenin birincileri 460-480 le oluyorlardı

Benimde hemen hemen seninle netlerim aynı bu sene genel olarak herkes düşük bizim dershanenin birincisi 430 la oluyor geçen senenin birincileri 460-480 le oluyorlardı
Benim dershanemin birinicisi 490 aşağısı aldığını zor görüyorum. Sayısali 20 dakika bitirmişti 497 aldığı sınavda.

Benim dershanemin birinicisi 490 aşağısı aldığını zor görüyorum. Sayısali 20 dakika bitirmişti 497 aldığı sınavda.
konu çalış ama eleme yapma durumunda kalırsan sınavda çıkması düşük ve az soru çıkması muhtemel konuları ele çünkü vaktin çok az ama az eksiğin varsa telafi et mutlaka yks ye hazırlanıyorum ben de anlıyorum seni

Günde 5-6 saat matematik çalış. Başka bir seçeneğin yok.

Günde 5-6 saat matematik çalış. Başka bir seçeneğin yok.
Öyle çözülmesi gereken bişey değil günde 5-6 saat matematik beyni yormaktan başka hiç bir şey yapmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendisi gerçekten çok çalışıyor.
Kardeşim adam 497 almış ve sayısalı 20 dakikada bitirmiş başka bi olay dönüyoda olabilir

Öyle çözülmesi gereken bişey değil günde 5-6 saat matematik beyni yormaktan başka hiç bir şey yapmaz

Kardeşim adam 497 almış ve sayısalı 20 dakikada bitirmiş başka bi olay dönüyoda olabilir
Peki 497 aldığı sınavda sen kaç puan aldın ?

Kendisi gerçekten çok çalışıyor.
Ayrıca matematikten konu eksiğin varmı

Lgs'ye 2 ay 8 gün kaldı. Puanlarım berbat ötesi, 300-350 arası değişiyor. Matematik netlerim 5-8 arası fen netlerim 14-15 net Türkçe 17-18 net. Ama ders çalışmıyorum. Çalışırsam matematiğin gelişeceğini düşünüyorum. Ama hiç bir şekilde olmuyor. Ne yapsam ders çalışamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen şu durumdan kurtarın beni.
Dostum bende böyleyim LGS ye gireceğim benimde ders çalışma hevesim yoktu ama hayallerini düşününce oluyor. Bende diyorum 1 saat sonra çalışırım o saat gelir ama çalışmazdım ama şimdi öyle değil hayallerini düşün geleceğini düşün. Test kitabını aç ve soru çözmeye başla her soru çözdükçe çözesin geliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Cevap anahtarı önceden yayınlanmıştı zaten, onun kuzeni normalde 350 alırken 470 falan aldı. Neden acaba? Ama 497 alanın yaptığını düşünmüyorum, o hep yapıyor. Geçen gün töder sınavına girdik, onun sonuçlarına bakarak karar vermek lazım.

Cevap anahtarı önceden yayınlanmıştı zaten, onun kuzeni normalde 350 alırken 470 falan aldı. Neden acaba? Ama 497 alanın yaptığını düşünmüyorum, o hep yapıyor. Geçen gün töder sınavına girdik, onun sonuçlarına bakarak karar vermek lazım.
Abi zaten cevap anahtarı verilmiş bu deneme kaideye alınamaz alınmamalı da zaten 20 dakika kimse sayısal bitiremez normalde

Eğer o sınavın sonuçları açıklanınca cevap yazarsan daha iyi bir değerlendirme yapabiliriz moralini de bozma moralin kötü olursa zaten yapamazsın

Geri