Ders çalışma alışkanlığı nasıl kazanırım?

Lgs'ye 2 ay 8 gün kaldı. Puanlarım berbat ötesi, 300-350 arası değişiyor. Matematik netlerim 5-8 arası fen netlerim 14-15 net Türkçe 17-18 net. Ama ders çalışmıyorum. Çalışırsam matematiğin gelişeceğini düşünüyorum. Ama hiç bir şekilde olmuyor. Ne yapsam ders çalışamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen şu durumdan kurtarın beni.
Telefonu bilgisayari herşeyi bırak. Hayatından çıkar(ders için kullan sadece). Şurada 2 ayın kalmış adam akıllı asıl derslere

kuzenim 430 ile nitelikli okulu neredeyse kaçırıyordu ama sen bilirsin :D
ayrıca tam puanın 500 olduğunu düşünürsek 150 puanlık kayıp cidden çok kötü.
Geçen sene bu kayıp çok kötüydü ondan önceki sene daha kötüydü çünkü geçen sene yığılma vardı bunu düşünürsek 2019 puanları daha sağlıklı verilerdir

Geçen sene bu kayıp çok kötüydü ondan önceki sene daha kötüydü çünkü geçen sene yığılma vardı bunu düşünürsek 2019 puanları daha sağlıklı verilerdir
ben 2018'de girip 450 yapmıştım ilçemdeki fen lisesi 410 ile alıyordu ancak 2018 verileri sağlıksız.
dediğiniz gibi 2019'a göre konuştum ben de kuzenim 430 ile nitelikli okulu kaçırıyordu.

%2 ye girdim ben lgs de
Çalışmadan çalışma alışkanlığı kazanamazsın
Konu eksiklerimi çıkar onların üzerine git ve öğren

Lgs'ye 2 ay 8 gün kaldı. Puanlarım berbat ötesi, 300-350 arası değişiyor. Matematik netlerim 5-8 arası fen netlerim 14-15 net Türkçe 17-18 net. Ama ders çalışmıyorum. Çalışırsam matematiğin gelişeceğini düşünüyorum. Ama hiç bir şekilde olmuyor. Ne yapsam ders çalışamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Lütfen şu durumdan kurtarın beni.
Yaptığım rehberleri okuyabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri