Neler Yeni

Ders calisma programı

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Biz bi kere seni tanımadıgımız için ne kadar soru çözceğini bilemeyiz +olarak kendin yapmalısın programını biz yapsak bile uymazsın illa ben yapamam diyosan okuldaki rehber hocalarından yardım alabilirsin
Yeterli kaynağım var günlük 140 den fazla çözerim

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
8. Sinifim Lgs ye hazırlanıyorum ve programsız çalışıyordum program yapmak daha mantıklı gibi pazartesi sali persembe ve cuma okula gidiyorum 12 20 de geliyorum çarşamba günü 2 20ye kadar canlı ders var cumartesi ve pazar günü kursum var cumartesi 13. 30 da pazar ise 12 de bitiyor ve ayrıca çarşamba günü 3.30 da ozel ders (1 saat sürüyor) cumartesi gunude saat 2 de (yine 1 saat) bana bir program yapabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Kendini en iyi sen biliyorsun, günde kaç saat ders çalışırsan sıkılacağını, kaç saat çalışırsan verim alacağını yine sen biliyorsun ondan dolayı senin yapman çok daha iyi olur.

ters ə

80+
bu adamın yaptığı programı kendi saatlerime göre uyarlıyorum sende öyle yapabilirsin veya rehber hocana git beraber kendi saatlerine göre yaparsın

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Arda
8. Sinifim Lgs ye hazırlanıyorum ve programsız çalışıyordum program yapmak daha mantıklı gibi pazartesi sali persembe ve cuma okula gidiyorum 12 20 de geliyorum çarşamba günü 2 20ye kadar canlı ders var cumartesi ve pazar günü kursum var cumartesi 13. 30 da pazar ise 12 de bitiyor ve ayrıca çarşamba günü 3.30 da ozel ders (1 saat sürüyor) cumartesi gunude saat 2 de (yine 1 saat) bana bir program yapabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Gündüz boş vakitlerini derse ayır şu an ki bilgi durumunu bilemiyorum ona göre kendin ayarla oyun oynamak istersen de gece 2 saat ayırıp kafanı dağıtabilirsin. Birinden de disiplin bekleme kendin kafanda kur ve çalış

Top Bottom