Ders çalışmak için Laptop önerisi

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,312
Selamün aleyküm lise öğrencisiyim ders çalışmak için Laptop ihtiyacı duydum.

Bütçem ortalama 6k tabikide sıfır alamam ikinci elde yönelmem gereken markalar modeller nedir bilmiyorum ilgi alanım hep masaüstü.

ips bir ekran olması şart eğer imkan varsa büyük olabilir. Laptoplar da nasıl bilmiyorum piyasayı ama 120hz gibi olabilirse çok daha iyi olur çok temel oyunlarda takılırım mc stardew gibi.

O bütçede 120hz laptop bulamazsın. Ders çalışmak içinde 120hz ye gerek yok zaten. 6k peşin vermek yerine, 10k ya 6-9 ay taksitli 0 almanı öneririm

O bütçede 120hz laptop bulamazsın. Ders çalışmak içinde 120hz ye gerek yok zaten. 6k peşin vermek yerine, 10k ya 6-9 ay taksitli 0 almanı öneririm
Öneriniz varmı peki hocam

Bütçe artırabilirsen bu tabi ama artıramıyosan bu
10bin altına genelde N serisi celeron işlemciler var. Onlarıda asla önermem. 12. Nesil ve üstü İ3 veya 7. Nesil ryzen 3 almak önceliğin olsun. 8gb ramin altına sakın düşme. İkinci el alırken de bunlar kriterin olsun

Bütçe artırabilirsen bu tabi ama artıramıyosan bu
10bin altına genelde N serisi celeron işlemciler var. Onlarıda asla önermem. 12. Nesil ve üstü İ3 veya 7. Nesil ryzen 3 almak önceliğin olsun. 8gb ramin altına sakın düşme. İkinci el alırken de bunlar kriterin olsun
Hocam nakit 10 verebilirim takside gerek yok ikinci el neler bulabilirim

Geri