DERS İÇİN KALEMLİ TABLET

Redt

80+
Reaksiyon skoru
4
Ders çalışmak için minimum bütçe ile sizce ne almalıyım kalemli olmasını istiyorum piyasada pek çok tablet var ama bir türlü karar veremiyorum ve tabletlerde zerre kadar anlamıyorum sadece ders için istiyorum ve minimum bütçe ile önerileriniz nelerdir ?

Galaxy Tab S10 FE'nin aşağısına düşmeseniz uzun vadede iyi olur.
Açıkcasın mümkünse 10 bin ve altında olmasını isterim bu kadar veremem https://www.trendyol.com/samsung/ga...ik-klavye-mouse-turkiye-garantili-p-842535481 https://www.trendyol.com/lenovo/tab-4gb-ram-128-gb-hafiza-10-1-inch-m10-gri-tablet-seffaf-kilif-beyaz-klavye-mouse-beyaz-kalem-p-983082139? ve boutiqueId=61&merchantId=547968&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&link_contentid=983082139&adjust_creative=983082139&adjust_campaign=product_free_20263219_TR&link_userID=71872705&adjust_adgroup=71872705 Bu 2 tablet nasıl sizce ?

Tab A11+ fiyatına göre makul bir tablet. Kalem desteklemediğini bilerek alın. Lenovo olan da çok eski bir ürün. Fiyatına değmez.

Android 16 için minimum RAM gereksinimi 6 GB oldu. Rahat bir kullanım için en az 8 GB RAM öneririm.
Tab A11+ 8GB / 256 GB varyantı 9500 TL.

en ucuz olarak bu olur
bunun altındakilerde kalem destekli adam akıllı model yok
alternatif olarak matepad 11.5 var

en ucuz olarak bu olur
bunun altındakilerde kalem destekli adam akıllı model yok
alternatif olarak matepad 11.5 var
Matepad Huwei marka sanırım yanlış bilmiyorsam appstore kullandırtmıyor farklı programlar ile yapılıyormuş doğrumudur hocam ?

Matepad Huwei marka sanırım yanlış bilmiyorsam appstore kullandırtmıyor farklı programlar ile yapılıyormuş doğrumudur hocam ?
MicroG ile dolambaçlı yollardan geçerek kullanabiliyorsunuz. MicroG'yi kullanıyorum, sorunları ayrı bir dert. İşlemci üretim teknolojisi de 2016 yılından kalma eski ve verimsiz. Android 12 ile geliyor. Bu haliyle tablet alternatifi olamaz da Youtube'daki Volkan Manav gibi tiplerin reklamına kanıp öneriyorlar işte.

Değerli yorumlarını için teşekkürler anlaşılan kalemli bir tablet alacaksam en az 10- 15 bin gerekiyor anladığım kadarıyla sağolun

MicroG ile dolambaçlı yollardan geçerek kullanabiliyorsunuz. MicroG'yi kullanıyorum, sorunları ayrı bir dert. İşlemci üretim teknolojisi de 2016 yılından kalma eski ve verimsiz. Android 12 ile geliyor. Bu haliyle tablet alternatifi olamaz da Youtube'daki Volkan Manav gibi tiplerin reklamına kanıp öneriyorlar işte.
Fiyatına göre matepad 11.5 iyi bir tablet işlemciside 2016 dan falan değil. 10k ya samsung sadece kalem huawei yanında klavyeli kılıf + şarj aleti veriyordu. MicroG yi hangi tablette kullanıyorsun bilmiyorum ama bende microG gibi peoblem yok. Hatta ilk kurulumda dahi sormadı. Oyunlarda da stabil fps veriyor. Piline zaten diyecek bir şey yok mükemmel gidiyor. Dezavantajlarıda var evet ama aşırı elzem değil bence. Youtube da max 1080p veriyor ve googlepay çalışmıyor. Kaç kişi googlepay ile tabletten alışveriş yapıyordur orasıda muamma. Volkan Manava laf ediyorsunda adam her markaya objektif bir şekilde baktığı için lansmanlara davet edilmiyor. Ne Samsung ne Honor nede Apple lansmanlarına çağırıyor. Huaweide abartarak anlattığını düşünmüyorum. Zaten tablette çok iyi bir marka özellikle kalemi ve sunduğu ekosistemle

Fiyatına göre matepad 11.5 iyi bir tablet işlemciside 2016 dan falan değil. 10k ya samsung sadece kalem huawei yanında klavyeli kılıf + şarj aleti veriyordu. MicroG yi hangi tablette kullanıyorsun bilmiyorum ama bende microG gibi peoblem yok. Hatta ilk kurulumda dahi sormadı. Oyunlarda da stabil fps veriyor. Piline zaten diyecek bir şey yok mükemmel gidiyor. Dezavantajlarıda var evet ama aşırı elzem değil bence. Youtube da max 1080p veriyor ve googlepay çalışmıyor. Kaç kişi googlepay ile tabletten alışveriş yapıyordur orasıda muamma. Volkan Manava laf ediyorsunda adam her markaya objektif bir şekilde baktığı için lansmanlara davet edilmiyor. Ne Samsung ne Honor nede Apple lansmanlarına çağırıyor. Huaweide abartarak anlattığını düşünmüyorum. Zaten tablette çok iyi bir marka özellikle kalemi ve sunduğu ekosistemle
Teknik verileri ortada. Matepad 11.5 2025'in işlemcisine bakalım. Kirin T82B'nin üretimi amerikan ambargosundan dolayı 2018 yılından (2016 yanlış olmuş) kalma DUV litografi makinesiyle 7 nm sürecinde üretiliyor. Orta segment işlemcilerde yaygın olarak kullanılan tsmc 4 nm sürecininin enerji verimliliği %50 daha yüksek. Birçok insan forumlarda google play hizmetlerinin ambargolu olmasından dolayı şikayetçi. MicroG sorunlarını tam olarak çözmüyor. Kimse parayı sokaktan toplamıyor. İnsanların sorun yaşayacağı ürünleri alıp paralarını çöpe atmasına sebep olmayın.

Bu kadar kazık bir tabletin överek reklamını yapan adam mı objektif. 😂 Volkan Manav'ı savunmanız inanılmaz.

Övdüğü tabletin özelliklerine sana zahmet bir bak. Lenovonun bile aynı fiyata bu modelden çok daha iyi tabletleri var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,110
Üyeler
189,557
Son üye
shadow7213
Geri