Ders İçin Tablet Almak Mantıklı mı?

alperr35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
Arkadaşlar ders videoları falan telefondan izliyorum ama çok rahat olmuyor tablete de çok para vermek istemiyorum honor pad x9 buldum 5.3kya sizce alınca 1 hafta sonra kenara atar miyim yoksa mantıklı olur mu ders için

Son düzenleme:
Arkadaşlar ders videoları falan telefondan izliyorum ama çok rahat olmuyor tablete de çok para vermek istemiyorum honor pad x9 buldum 5.3kya sizce alınca 1 hafta sonra kenara atar miyim heves geçer mi yoksa mantıklı olur mu ders için
Atamazsın

Mantıklı ama kalem desteği olan bir şey alsanız daha kullanışlı olabilir.

Mantıklı ama kalem desteği olan bir şey alsanız daha kullanışlı olabilir.
Kalem ekstra almayı düşünüyorum hocam soru falan çözerken, buna da heves geçerse kenara atarım diye de çok para vermek istemiyorum seversem daha yüksek model alırım heralde teşekkürler cevap için

Arkadaşlar ders videoları falan telefondan izliyorum ama çok rahat olmuyor tablete de çok para vermek istemiyorum honor pad x9 buldum 5.3kya sizce alınca 1 hafta sonra kenara atar miyim yoksa mantıklı olur mu ders için
Tablet not almak için mantıklı, video izlemek için değil. Mesela bir YouTube kanalı PDF hazırlamış onu çıktı almakla falan uğraşmadan direkt açıp kalemle çözmek büyük rahatlık.

Bu arada alacaksan Tab S6 Lite 2024 gibi kalem destekli cihazlardan al. Kalem desteklemeyen cihaza kalem alırım dersen o hiç rahat olmuyor o yüzden destekli cihaza geçtim ben.

ben bu sene yks da tablet ve kalemle çalıştım hocam tabletr olarak ikinci el ipad 8. nesil aldım kalem olarak aliexpress ya da temudan 200 tl ye kalem aldım çopk güzel gitti...

ben bu sene yks da tablet ve kalemle çalıştım hocam tabletr olarak ikinci el ipad 8. nesil aldım kalem olarak aliexpress ya da temudan 200 tl ye kalem aldım çopk güzel gitti...
Hocam peki iPad niye aldiniz ben honoru düşünüyorum sıfır olduğu için bütçem maks 6k çıkar

Hocam peki iPad niye aldiniz ben honoru düşünüyorum sıfır olduğu için bütçem maks 6k çıkar
Uygun ve rahat diye hocam ipad 8. Nesil ikimci eli 5 bin tlydi aldım honoru satması zor ... işim bitti satılıkta şuan çok fazla laptop takas teklifi geliyor

Ben Ağustos'ta 13k'ya S10FE alacağım kalem desteği yapay zekası falan güzel gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,001
Üyeler
185,992
Son üye
berobaba75
Geri