Yardım Ders için tablet önerisi ?

hocam yordum sizi ama sanırım son sorulara yaklaştım :) tab s11den hiç konuşmadık bütçem biraz zorlar ama 6 taksitle hallolur gibi 27k şu anda fiyatı ha ekranı biraz küçükmüş plus boyutunda isterdim açıkçası dediğiniz gibi boyut farkı bariz varmış kusura bakmayın, tab s10 fe+ ve tab s11 arasında farklar fiyatına göre değer mi sanırım 1 sene fazla güncelleme alır ve tahmininize göre ipad a18 ve tab s11 arasında hangisi daha iyi olur ?
Alacağın kişi iPhone kullanmıyorsa S11 birçok yönden daha avantajlı geliyor bana. S10 FE ile arasında dağlar kadar fark var hem işlemci hem ekran kalitesi olarak.

Alacağın kişi iPhone kullanmıyorsa S11 birçok yönden daha avantajlı geliyor bana. S10 FE ile arasında dağlar kadar fark var hem işlemci hem ekran kalitesi olarak.
Yok hocam samsung s20fe kullanıyor, dediğiniz gibi s11de amoled ekran çözünürlük ekran parlaklığı olarak baya hoşuma gitti ipad a18 çıksın ikisinden birisini seçeceğim. Android kullandığı için ipadde kullanamayacağı özellikler oluyor mu hocam ?

Yok hocam samsung s20fe kullanıyor, dediğiniz gibi s11de amoled ekran çözünürlük ekran parlaklığı olarak baya hoşuma gitti ipad a18 çıksın ikisinden birisini seçeceğim. Android kullandığı için ipadde kullanamayacağı özellikler oluyor mu hocam ?
Eksisi pek olmuyor, ama iPhone kullanırsa ekosistem özellikleri ek fayda sağlıyor AirDrop olsun telefondan kopyalanan yazıyı tablete yapıştırmak olsun telefonun internetini duşardayken otomatik olarak tabletle paylaşması olsun birsürü güzel faydası var iPhone ile kullanmanın.

Eksisi pek olmuyor, ama iPhone kullanırsa ekosistem özellikleri ek fayda sağlıyor AirDrop olsun telefondan kopyalanan yazıyı tablete yapıştırmak olsun telefonun internetini duşardayken otomatik olarak tabletle paylaşması olsun birsürü güzel faydası var iPhone ile kullanmanın.
telefonun internetini otomatik nasıl paylaşıyor hotspot mu açıyor?

iphone ile kullanmazsak hayatı zindan etmez anladığım kadarıyla

Evet, mantıken Android ile de yaparsın kendin açıp ama işleri otomatikleştirmesi kolaylık sağlıyor.
şarjı içmiyor mu hotspotu gereksiz açarsa mesela notların hepsi kayıtlıdır internete girmene gerek yoktur algılayıp kapatıyor mu yoksa açık mı kalıyor
ya da hotspot açmak istemiyorumdur elimle kapatabiliyorsam iyi o özelliği

şarjı içmiyor mu hotspotu gereksiz açarsa mesela notların hepsi kayıtlıdır internete girmene gerek yoktur algılayıp kapatıyor mu yoksa açık mı kalıyor
ya da hotspot açmak istemiyorumdur elimle kapatabiliyorsam iyi o özelliği
Tablette internet yoksa telefona bağlanayım mı diye sorup öyle bağlanıyor zaten kafasına göre açmıyor. Veya Wifi de ağ olarak telefon sürekli gözüküyor oradan direkt geçiş yapılabiliyor. Wifi bazen kötü çalışınca da mobil veriye geçiyorum o şekilde. Şarja olumsuz etkisini görmedim.

hocam niye bu kadar gerildiniz 5cm oynuyor arada, ben illa ki büyük olsun ya da küçük olsun demedim
Neden gerileyim hocam siz öyle anlamışsınız tableti ben satmıyorum sonuçta? Ayrıca 5cm öyle basit bir fark değil benim ellerim epey büyük olmasına rağmen 11ınch bile düşündüğümden büyük geldi ben biraz daha küçük bekliyordum ama alıştım şuan. Demem o 13 büyük gelirse şaşırmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,500
Üyeler
189,625
Son üye
MekoZeko
Geri