Neler Yeni

Dersden geçermiyim acba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Çevik
Üniversite deyim bir dersimden vize 76 vizden ise 43 aldım vize %40 final %60 etkiliyor anack bizim okulda 45 kalır not oluyo ama ders ortalamam 56 oluyo şartlı falan geçirmi sizce

lmperıo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Imperıo
Her üniversitenin kendine ait puanlama ve dersi geçme koşulları vardır.
Burada hangi üniversite olduğuna dair bilgi bile olmadan dersi geçip geçmeyeceğini kimse bilemez.

Üniversitenin kendi sitesinde zaten dersi geçebilmek için gereken koşullar yazıyordur.
Finalden en az kaç puan alman gerektiği, vize-final ortalamanın en az kaç olması gerektiği vs. tarzında bilgi vardır.

Bu konunun sizcesi vs. yok. İlgili yönetmeliği üniversitenin sitesinden bakıp geçip geçmeyeceğini görebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Çevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uşak üni
Ekran görüntüsü 2025-01-13 140946.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Her üniversitenin kendine ait puanlama ve dersi geçme koşulları vardır.
Burada hangi üniversite olduğuna dair bilgi bile olmadan dersi geçip geçmeyeceğini kimse bilemez.

Üniversitenin kendi sitesinde zaten dersi geçebilmek için gereken koşullar yazıyordur.
Finalden en az kaç puan alman gerektiği, vize-final ortalamanın en az kaç olması gerektiği vs. tarzında bilgi vardır.

Bu konunun sizcesi vs. yok. İlgili yönetmeliği üniversitenin sitesinden bakıp geçip geçmeyeceğini görebilirsin.
uşak üni geçen sene 58 ortlma ile geçtim bi dersden ama
bu sene ne olur bilmiyorum

uşak üni
Ekran görüntüsü 2025-01-13 140946.png

uşak üni geçen sene 58 ortlma ile geçtim bi dersden ama
bu sene ne olur bilmiyorum
finalde sınıf ortlma 45 vizde 57 geçermiyim sence

Top Bottom