raf falan lazım içine girebileceğim bi masa lazımKitaplık veya raf gibi şeyler de istiyor musun yoksa ayak kısmı boş rahat mı olsun?
https://ty.gl/v29w5jk0et Bende bunun 140 lığı var memnunum.
ortasına bastırınca sallanıyor mu veya bükülüyor muKitaplık veya raf gibi şeyler de istiyor musun yoksa ayak kısmı boş rahat mı olsun?
https://ty.gl/v29w5jk0et Bende bunun 140 lığı var memnunum.
Hayır. Tabla altında dört kenarından geçen profil var. O yüzden tablanin eğilip büküleceğini düşünmüyorum. Bu markanın masanın altında raflı olanları da olması lazım ama boyutundan emin değilim. Ayaklari yükseklik ayarlamali. Mesela ben bi ara 1 ayak halıda 3u parkede kullanmıştım. 3 parke olan ayaklarin vidasını yükselttim ve denge sağlamış oldum. Düzgün ayarlanirsa sallanma vs olmuyorortasına bastırınca sallanıyor mu veya bükülüyor mu
evdeysen fotosunu atar mısın hocam nasıl durdugunun evındeHayır. Tabla altında dört kenarından geçen profil var. O yüzden tablanin eğilip büküleceğini düşünmüyorum. Bu markanın masanın altında raflı olanları da olması lazım ama boyutundan emin değilim. Ayaklari yükseklik ayarlamali. Mesela ben bi ara 1 ayak halıda 3u parkede kullanmıştım. 3 parke olan ayaklarin vidasını yükselttim ve denge sağlamış oldum. Düzgün ayarlanirsa sallanma vs olmuyor
az sonra atayım hocam şuan müsait değilimevdeysen fotosunu atar mısın hocam nasıl durdugunun evınde
konunun linki var mı ayrıca tesekkur ederim fotolar içinaz sonra atayım hocam şuan müsait değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleprofil tablayi 4 kenardan sardığı için eğilme olacağını düşünmüyorum Alıntıyı görüntüle
Ayakları bu şekilde vidalı.
Vidalarını iyi sıkarsanız sallanma minimum seviyeye iniyor. Tabi marangozda yapılan masalar saha sağlam olabilir. Çünkü bunun tabla suntalam. Hazır çoğu masa suntalam. Marangozda mdf yaptırabilirsin. Geçen açılan konuda baya bi masa atılmıştı. Marangozda yaptıran arkadaşlar sallanmamasi için nerelere çapraz profil yaptırmışlar güzel örnekler vardı
Rica ederim hocam. Baya baktım da bulamadım ya o konuyukonunun linki var mı ayrıca tesekkur ederim fotolar için