Konu üzerinden.Merhaba mezunlar dershane d eilk konular üzerinden mi gidiyor yoksa hocalar kafasına göre mi davranıyor?
Hocam rehberliğin yanına konular için program aldım, 2 3 hafta önce başladım. Geçen yıl da aynı kurumda yaz kursunda işlendi bunlar falan diyerek geçilmiş ama hocaların çoğunluğu değişmiş. Hocalara göre gideriz deyince kafam karıştı.Konu üzerinden.
Bir de hocam d15 veya d16 laptop nasıldır? Normal ders için günlük işler için ve arada çok gereksinim istemeyen oyunlar için nasıldır?Hocam rehberliğin yanına konular için program aldım, 2 3 hafta önce başladım. Geçen yıl da aynı kurumda yaz kursunda işlendi bunlar falan diyerek geçilmiş ama hocaların çoğunluğu değişmiş. Hocalara göre gideriz deyince kafam karıştı.
Bazı hocalar, önemsiz konuları son aylara bırakıyor. Ama yeni gelen hocalar öyle yapmayabilirHocam rehberliğin yanına konular için program aldım, 2 3 hafta önce başladım. Geçen yıl da aynı kurumda yaz kursunda işlendi bunlar falan diyerek geçilmiş ama hocaların çoğunluğu değişmiş. Hocalara göre gideriz deyince kafam karıştı.
Hocam önemsiz diye geçilen konular ilk 6 7 konu falan diye söylemişlerdi. İlk gün sınıfa girdiklerinde dershanenin verdiği kitaplarda 7 8.konudan başlamışlar. Tyt mattan ilk 6 7 konu önemsiz diye geçildiği ilk defa yksye girecek için temelin bir kısmını atmak gibi bir şey oluyor.Bazı hocalar, önemsiz konuları son aylara bırakıyor. Ama yeni gelen hocalar öyle yapmayabilir
Valla o kadarını bilmiyorum. Ne söylesem yanlış olur.Hocam önemsiz diye geçilen konular ilk 6 7 konu falan diye söylemişlerdi. İlk gün sınıfa girdiklerinde dershanenin verdiği kitaplarda 7 8.konudan başlamışlar.
Etiket atar mısın, unutmuşum.Laptop sorusuna cevap vermedin, cevap verilmeyecek kadar mı kötü Laptop?