Neler Yeni

Dershaneden atıldım ne yapmam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
alperen küçük
Merhaba ben alpren ben dersahneye gidiyorum ama bigün bişeyler yasandı ben alkol aldım gittim dershaneye ama kimseye veya hiç bir yere zarar vermmedim geç kaldım özur dileyip geçtim arakaya ondan sonra benim arkadaşım aradı sarhosum telefonu vermeyi unutum arakdasım özel numaradan aradı beni kafa iyi açtım alo fln dedim kapatım ben telefonumu vereyimi dedim ver dedi kalktım verdim ögretmen bişeymi kulandın dedi bnde hayır dedimmüdür geldi noldu fln benide pek sevmez sonra beni müdürün odasına goturduler oturdum beni izlediler dısardan kahve fln yaptılar ailem haber verdiler orası tamam ama dershaneden atıcxaz fşn diyolar atabılırlermi veya itiraz edebilirmiiyz

Farway

80+ Silver
Badboy Alperen hikaye güzel ama geliştirmen lazım müdür canı sıkıldıkça sınıfmı geziniyor?

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Alkan Köroğlu
atılırsın yüksek ihtimalle müdür isterse alkollü giriş yasak.

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kerem Berk Karakaya

TahinPekmez

80+ Silver
ailen bir ton para bayılıp dershaneye yolluyor sen sorumsuzluk yapıyorsun birde alkol aldım atarlar mı. babanın seni evden atmadığına dua et.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
hocam valla sadece 8 tane redbull içtim ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

ailen bir ton para bayılıp dershaneye yolluyor sen sorumsuzluk yapıyorsun birde alkol aldım atarlar mı. babanın seni evden atmadığına dua et.
alkol aldı diye de çocuğu evden atmaz, yani medeniyet diye bi şeyden haberi varsa. Çocuğu alkol aldı diye kızmaktansa ben çocuğumu bu illete nasıl yaklaştırdım diye kendine kızması lazım bence. sonuçta çocuk ailenin sorumluluğunda ailenin takip etmesi gereken bi şeydi

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
hocam valla sadece 8 tane redbull içtim ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

alkol aldı diye de çocuğu evden atmaz, yani medeniyet diye bi şeyden haberi varsa. Çocuğu alkol aldı diye kızmaktansa ben çocuğumu bu illete nasıl yaklaştırdım diye kendine kızması lazım bence. sonuçta çocuk ailenin sorumluluğunda ailenin takip etmesi gereken bi şeydi
Yapma hocam öyle gül gibi aileler tanıyorum ki çocukta varsa bir ilgi her türlü bulur

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Yapma hocam öyle gül gibi aileler tanıyorum ki çocukta varsa bir ilgi her türlü bulur
hocam olay bence uzak tutma değilde bilinçlendirme falan olmalı elbet içeceği günlerde olucak, ailenin görevi burda bence bağımlı ve erken yaşta başlamanın önüne geçmek

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Hocam dershaneden sonra içseydiniz ne acelesi vardı

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Aman tanrım Adamım bu çok badboy bişiy 🤙🤙🤙

Şaka bir yana b*k mu vardı knk? Niye dersaneden önce içiyon zıkkım iç...

TahinPekmez

80+ Silver
medeniyet diye bi şeyden haberi varsa
senin bahsettiğin medeniyet değil sosyallik. bizim medeniyetimizde ataya saygı var, korkudan sigara bile içemezdik. bu içkiyi hafta sonu iç, içip okula gitmek ne demek. birde ayılamıyor kahve ısmarlıyor hocaları.
ebeveynleri de suçlu olsa da kendisi de bir o kadar suçlu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,286
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom