Neler Yeni

Dershaneye mi gideyim üniversiteye mi?

Beyler (hanımlar da yardımcı olabilir :d) 2002'liyim geçen sene okulu bitirdim ve mezuna bıraktım 1.2m sıralama yaptığım için. Bu sene 715k sıralama yaptım ve bulunduğum şehirde Bilgisayar Programcılığı bölümü tutuyor. Babam da bu sene durumum biraz daha iyi istersen seni dershaneye gönderebilirim diyor. Ben yine bilgisayar ve yazılımla alakalı bir bölüm istiyorum ama. Şimdi sorum şu; sizce dershaneye mi gideyim bu sene de üniversiteye gitmeyip, yoksa Kırıkkale Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı yazıp DGS ile onu 4 yıllığa mı geçirsem? Babamın dediğini yaparsak 1 yılım daha gitmiş olacak. Sizce ne yapmalıyım?
700binle mühendislik okuyarak harcagıdın 4 sene para biriktir iş kur :D

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yaz git.1.2 m yapmışsın öteki sene 700k olmuş.Demekki çok da olmuyor.Herkes yapacak değil.50k falan yapman hayal moralini bozmak için söylemeyeyim ama öyle.700 k falan için neredeyse soru çözmemiş olman lazım.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
2 kere girmişsin istediğin sonuçlar gelmemiş 3. de kendine cidden inanıyorsan ben başaracağım diyorsan tekrar hazırlanabilirsin. yok diyorsan gir istediğin bir bölüme zaten dersane parasını %50 bursla girsen neredeyse aynı para olur belki.

Develiner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Keskin
bence dershaneye gerek yok benım şahsi fikrim kendin evde çabalarsan daha iyi sonuçlar gorursun kendin çalışmadıktan sorna dershaneye gıtsende degısmez
yapamadığın soruları anlayamadığın konular var kimse dört dörtlük değil illaki bir yerde hatan olur dershane hocaları rehber olur.

Beyler (hanımlar da yardımcı olabilir :d) 2002'liyim geçen sene okulu bitirdim ve mezuna bıraktım 1.2m sıralama yaptığım için. Bu sene 715k sıralama yaptım ve bulunduğum şehirde Bilgisayar Programcılığı bölümü tutuyor. Babam da bu sene durumum biraz daha iyi istersen seni dershaneye gönderebilirim diyor. Ben yine bilgisayar ve yazılımla alakalı bir bölüm istiyorum ama. Şimdi sorum şu; sizce dershaneye mi gideyim bu sene de üniversiteye gitmeyip, yoksa Kırıkkale Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı yazıp DGS ile onu 4 yıllığa mı geçirsem? Babamın dediğini yaparsak 1 yılım daha gitmiş olacak. Sizce ne yapmalıyım?
Öncelikle o üniversiteden bir şey bekleme boşuna okursun ikincisi ise ev ortamı musaitse evde youtube üzerinden de hazırlanabilirsin. Dershane sabah git gel yemek falan derken çalışmak biraz zor. Youtubeda ise istediğin konuyu istediğin zaman istediğin hocadan dinleyebilir ve anlamadığın bir yer olursa binlerce kez tekrar geri sarabilirsin. Karar senin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapamadığın soruları anlayamadığın konular var kimse dört dörtlük değil illaki bir yerde hatan olur dershane hocaları rehber olur.
youtubeda bir sürü derece yapmış ve rehberlik videoları yayınlayan kanalı var ve sene 2022 video çözümü olmayan kitaplar yok denecek kadar az, yine de kendi tercihi.

Top Bottom