Neler Yeni

Dershaneyi bırakmalı mıyım?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Orası birazda sana kalmış bir şey mesela ben youtubeden video izleyerek veya canlı ders ile bir şey anlamayamam illa ki birinin bana anlatması gerekiyor benim gittiğim dershanede hangi dersin kötü ise istediğin dersten istediğin öğretmen ile haftada 3 saat tek başına ders isteyebiliyordun. Ben genelde yabancı dil alıyordum eğer dershanende öyle bir etkinlik varsa sende matematikten özel ders alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırsam sayısal okuyor.
Sözeldi. Dün açtığı konuda konuşmuştuk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
salı, çarşamba perşembe, cuma günleri gidiyorum. çarşamba 3 ders, diğer günler 4 ders. dersler 30dk. çok yakında okullar açılacak. okuldan 4te çıkacağım. 17-17.30 gibi ders başlayacak. 19-19.30 gibi dersten çıkacağım. otobüslerin oraya yürümesi var 20dk. o da koşturacaksın yani. sırılsıklam olacaksın terden. 20.00 saatlerinde köylere araba yoktur zannedersem. gerçekten yoksa babam arabayla beni gelip alacak ve buradaki bütün köylerin yollarını bozdular. taş, çakıl, tozlu yollar, çukurlu falan. ve araba yeni. habire tozlanıyor, tozlar arabanın her tarafına giriyor. 3-4 yerine sertçe bir taş çarpmış ve belli oluyor. valla diğer arabalara bakıyorum hepsi değişik değişik sesler çıkarıyorlar :d ben 2km yürüyorum dedim ya. yanımdan arabalar geçiyor, üstüme toz geliyor sıkıntı değil de... taş falan da gelebilir kafama her an.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Dostum dershanenin tabii ki artısı var ama hem dershane uzak ise hem maddi durumda çok iyi değilse gitmeye gerek yok video çözümü felan bir türlü halledersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
Dostum dershanenin tabii ki artısı var ama hem dershane uzak ise hem maddi durumda çok iyi değilse gitmeye gerek yok video çözümü felan bir türlü halledersin
maddi durumumuzda bir sıkıntı yok fakat, hergün arabalara 10tl veriyoruz, hergün terden sırılsıklam oluyoruz (kışın olmaz herhalde, ya da yürüdüğüm için yine az da olsa olur.), dershane de anlamadığım konuyu eve geldikten sonra açtığım bir youtube kanalından biraz daha iyi bir şekilde anlıyorum. sözel için zaten videoya falan da gerek yok, sadece sayısal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,772
Üyeler
165,587
Son üye
sağtık1
Top Bottom