Neler Yeni

Dersi anlıyorum ama soruyu çözemiyorum

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Hocalarim konuyla alaksasiz kusura bakmayin ama cok merak ettim
12. Sinifta eğer istedigin Uni çıkmayınca mezun olmayinca tekrar 12 yi tekrar mi okuyorsun?
Teşekkürler...
Soru çok garip şimdi üni sınavına giriyorsun istediğin üni gelmiyor ve 12 yi tekrar okumak zorunda mıyım mı diyorsun eğer òyleyse hayır tabikide neden tekrar 12 yi okuyasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantığını kavramıyosundur. Ezbere yapma mantığını öğren
Mesela hoca çözüyor işte altındaki soruya geçmeden onu çözebiliyorum sonra test soruları bi geliyor tıkanıyorum

Megan

80+ Silver
Soru çok garip şimdi üni sınavına giriyorsun istediğin üni gelmiyor ve 12 yi tekrar okumak zorunda mıyım mı diyorsun eğer òyleyse hayır tabikide neden tekrar 12 yi okuyasın

Mesela hoca çözüyor işte altındaki soruya geçmeden onu çözebiliyorum sonra test soruları bi geliyor tıkanıyorum
Bana da oluyordu hep. Konuya bir kez daha çalış sonra video çözümlü soruları izle sonra sen çözmeye çalış

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
Hocalarim konuyla alaksasiz kusura bakmayin ama cok merak ettim
12. Sinifta eğer istedigin Uni çıkmayınca mezun olmayinca tekrar 12 yi tekrar mi okuyorsun?
Teşekkürler...
istediğin üni gelmezse mezuna bırakıyorsun. okula gitmiyorsun. Liseden mezun oluyorsun ve sınav için tek başına çalışıyorsun okul olmadan

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Seni geliştirecek olan sorular yapamadığın sorular zaten, eğer konuyu gerçekten anladığını düşünüyorsan ve soruyu çözemiyorsan sorunun çözümünü izle.

VAYNİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat Vayni
Bende şu an dershaneye gidiyorum ama tabii ki sadece ordan medet ummak pek mantıklı gelmiyor bana hocaları söylersen çok sevinirim hocam.

Tamamdır hocam teşekkürler
tyt matematik: ilyas güneş /Mert hoca/bıyklı matematik(bıyıklı matematik tyt sini dinlemedim çünkü tyt matematiğim bittikden sonra keşfettim hocayı bi bakarsın büyük ihtimal iyidir.)
ayt matematik: kesinlikle bıyıklı matematik selim hoca çok kral adamdır :d(onlarca hocadan dinledim şu lanet trigonometriyi sadece selim hocada anladım gerçekten iyidir.)
tyt-ayt fizik: vip fizik/fizikfinito
tyt-ayt kimya: benim hocam görkem şahin ya da kimya adası
tyt-ayt biyoloji: selin hoca/fundamentals
tyt türkçe: rüştü hoca ve türkçenin matematiği
benim hocam kanalına bak oradaki hocalarda iyidir sözel dersler için hadi iyi çalışmalar.
kendine göre belirle hocaları youtubeda onlarca hoca var araştır daha çok biliyorum ama bunlar senin işini görür.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
tyt matematik: ilyas güneş /Mert hoca/bıyklı matematik(bıyıklı matematik tyt sini dinlemedim çünkü tyt matematiğim bittikden sonra keşfettim hocayı bi bakarsın büyük ihtimal iyidir.)
ayt matematik: kesinlikle bıyıklı matematik selim hoca çok kral adamdır :d(onlarca hocadan dinledim şu lanet trigonometriyi sadece selim hocada anladım gerçekten iyidir.)
tyt-ayt fizik: vip fizik/fizikfinito
tyt-ayt kimya: benim hocam görkem şahin ya da kimya adası
tyt-ayt biyoloji: selin hoca/fundamentals
tyt türkçe: rüştü hoca ve türkçenin matematiği
benim hocam kanalına bak oradaki hocalarda iyidir sözel dersler için hadi iyi çalışmalar.
kendine göre belirle hocaları youtubeda onlarca hoca var araştır daha çok biliyorum ama bunlar senin işini görür.
Çok sağolun hocam teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,574
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom