Neler Yeni

Dersleri anlıyor musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet Emin
Arkadaslar en son normal senem 8.sinifti liseye gectigimden beri hicbiseyi anlayamiyorum calisamiyorum odaklanamiyorum asiri zor bunlar insan ustu seyler geliyo bana bi sey ben miyim neden olmuyo siz yapabiliyomusunuz

Berke Fitness

80+ Bronze
Arkadaslar en son normal senem 8.sinifti liseye gectigimden beri hicbiseyi anlayamiyorum calisamiyorum odaklanamiyorum asiri zor bunlar insan ustu seyler geliyo bana bi sey ben miyim neden olmuyo siz yapabiliyomusunuz
11. sinif sayisalim okulda anlamiyorum ama evde gelip kendim calisinca cok kolay anlayabiliyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
10. Sınıfım matematikte her şey güzelken binomlara geçtim 8. kattan atlamayı düşünüyorum

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Üniversite kazanmak istiyor musun
istiyorsan çalışcan başka çare yok

9. sınıfta zorlanıyorsan sıkıntı büyük. 9. sınıf lisede en kolay yıl. 10 ve 11'de daha çok zorlanırsın. Zorla kendini ve çalış.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
9. sınıf lisede en kolay yıl.
hqdefault.jpg

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
9. sınıfta zorlanıyorsan sıkıntı büyük. 9. sınıf lisede en kolay yıl. 10 ve 11'de daha çok zorlanırsın. Zorla kendini ve çalış.
Hangi dersler olduğuna bağlı. Matematik, kimya ve biyolojide lise temeli atılıyor neredeyse. O yüzden zorlanması normal. Korkmayın biraz çalışarak çok rahat anlarsınız. Derslere önem verin.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
11. sınıf sayısal derste anlamıyorum ama evde çalışınca kafama oturuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzaktan eğitime karşıydım başlarda ama en kısa sürede dönülmesi lazım.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Yanlış kişiye cevap veriyorsun.
Hayır, doğru. 9'da dersler zor. FL'de okuduğum için öyle diyorum, diğerlerinde nasıl bilemem. Temel atılıyor sayısal derslerde. 9'daki bilgiler 10 ve 11'de çok işe yarayacak. O yüzden zorlanılması gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet Emin
9 degil 10 dayim ve 9 dada anlamiyodum ve calisamiyorym hic odaklanamiyorum ve anlamiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi dersler olduğuna bağlı. Matematik, kimya ve biyolojide lise temeli atılıyor neredeyse. O yüzden zorlanması normal. Korkmayın biraz çalışarak çok rahat anlarsınız. Derslere önem verin.
Matematikkimya bio zaten tek bildigim tarih ve ingilizce okul fen lisesi oldugundan sozel de yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,033,968
Üyeler
163,918
Son üye
Keditisyen
Top Bottom