Neler Yeni

Dersleri anlıyor musunuz?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,666
İsim
Kgn
Üni hazırlığa gidiyorum yüzyüze gayet akıcı gidiyor onlinede eh işte anlaşılıyor ama online ingilizce öğrenmek sıkıntı

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
9 degil 10 dayim ve 9 dada anlamiyodum ve calisamiyorym hic odaklanamiyorum ve anlamiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Matematikkimya bio zaten tek bildigim tarih ve ingilizce okul fen lisesi oldugundan sozel de yok
10. sınıf konularını çalışıp kafada tutmaya bak
ortaokul geçti artık
çalışmak zorundasın bir hedefin varsa

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaslar en son normal senem 8.sinifti liseye gectigimden beri hicbiseyi anlayamiyorum calisamiyorum odaklanamiyorum asiri zor bunlar insan ustu seyler geliyo bana bi sey ben miyim neden olmuyo siz yapabiliyomusunuz
Eğer buna zor diyorsan 10-11 fizik - biyoloji ve kimya'nın 1/10'u 9. sınıfta olan hele kimya aşırı sözel.
10.Sınıfta mol kavramları başlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
10.sınıfım da konular zor değil zaten 2 haftadır okula gidemedim karantinadan dolayı

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Şahsen ben anlıyorum, anlamadığım yerde tekrar hocaya soruyorum veya evde çalışıyorum. Aşırı muazzam zeki değilsen sadece okulda ders dinleyerek başarılı olamazsın. Tekrar ederek, çalışarak, konuları pekiştirerek konuların aklında kalmasını sağlayacaksın. Zor gibi ama günlük tekrar ile hiç zor değil. Okuldan gelince işlediğin konuları, yazdığın notları gözden geçir, hala daha kafana oturmadıysa biraz test çöz sonra kapat böyle yapa yapa olur zaten bu iş. Çok geç olmadan başla.

Alfha13

80+ Silver
9'da herkes zorlanıyor, lisenin ortaokul gibi olmadığını zor yoldan öğreniyorsun. 10'a geçince biraz daha kolaylaşıyor, 11'de kafayı yiyorsun, 12'de akıl sağlığını kaybediyorsun (diyorlar).

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
9 degil 10 dayim ve 9 dada anlamiyodum ve calisamiyorym hic odaklanamiyorum ve anlamiyorum

Matematikkimya bio zaten tek bildigim tarih ve ingilizce okul fen lisesi oldugundan sozel de yok
Sözel dersler nasıl yok? Sayısala kendin de çalış. Mesela konu anlatım kitabı alıp sıfırdan çalışabilirsin eğer hiçbir şey bilmiyorsan. Derslere eş zamanlı çalış. Yani bir konuyu sonra veya çok önce çalışma. O günün akşamı çalış ve bence en az bir tane test kitabını sonradan konuları unutmamak için ayır. 9-10 temel niteliğinde sayısalda.

Bence 9 en kolay sınıftı.
Sizce öyle olabilir. Fen liseleri için temellerin atıldığı sınıf.

TamerKs

80+ Silver
Okuldan dönünce bir şey yapmazsın hiçbir şey öğrenemezsin, evde tekrar yapman yeterli olacaktır.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
9'da herkes zorlanıyor, lisenin ortaokul gibi olmadığını zor yoldan öğreniyorsun. 10'a geçince biraz daha kolaylaşıyor, 11'de kafayı yiyorsun, 12'de akıl sağlığını kaybediyorsun (diyorlar).
Geçen 12. sınıf bir kişi biz 10. sınıf 3 kişiye "Allah kurtarsın" dedi
Naneyi yidik o zaman?

Top Bottom