dostum bu imza işini nasıl ve neden yaptın yeni kulüp açtım ama şu link olaylarını bilmiyorum yardımcı olursan sevinirimBunun yeri burası değil. Konu açmalısın
dostum bu imza işini nasıl ve neden yaptın yeni kulüp açtım ama şu link olaylarını bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim
tamamdır peki resmi nası yapabilirim güzel görünsün istiyorum bu kulübün altında kaldı biraz linkİmzada fotoğraf olmasına gerek yok ben sadece bi ayrıcalık olsun diye imzayı fotoğraf halinde yaptım. onun dışı link eklemek istediğin yazıyı seç ve yazı panelinde Resim eklemenin yanındaki zincir simgesine bas linki yapıştır. bu kadar
Ben katılırken, devamlı giriş yapamayabileceğimi söylemiştim. Beni çıkartabilirsiniz. İyi akşamlar.@HABAR
@Baihu
@Kerem81demir
@PhanTomX
Üyeler hakkında aktiflik süresi yüzünden Uyarı yapılmıştır. Aktif olmaya özen gösterin lütfen.
Bu arada bilmiyordum kusura bakmayın. Özelden demiştim Özel bir durum varsa yazın diye.Ben katılırken, devamlı giriş yapamayabileceğimi söylemiştim. Beni çıkartabilirsiniz. İyi akşamlar.
Önemli değil. Özel bir durumum yok. Aktif olmazsam çıkartabilirsiniz.Çıkartacağız demedim?
En azından 2 Günde 1 tane mesaj yazın.
Bu arada bilmiyordum kusura bakmayın. Özelden demiştim Özel bir durum varsa yazın diye.
Önemli değil. Özel bir durumum yok. Aktif olmazsam çıkartabilirsiniz.
Önemli değil. Rahatsızlık duymanıza gerek yok.Kurucumuza her zaman giremem dediyseniz sorun yok. Benim haberim yoktu, kusuruma bakmayın.