Destek Kulübü

Kulüp Sizce?

• Başarılı.

• Başarısız.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bunun yeri burası değil. Konu açmalısın
dostum bu imza işini nasıl ve neden yaptın yeni kulüp açtım ama şu link olaylarını bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim

dostum bu imza işini nasıl ve neden yaptın yeni kulüp açtım ama şu link olaylarını bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim

İmzada fotoğraf olmasına gerek yok ben sadece bi ayrıcalık olsun diye imzayı fotoğraf halinde yaptım. onun dışı link eklemek istediğin yazıyı seç ve yazı panelinde Resim eklemenin yanındaki zincir simgesine bas linki yapıştır. bu kadar

İmzada fotoğraf olmasına gerek yok ben sadece bi ayrıcalık olsun diye imzayı fotoğraf halinde yaptım. onun dışı link eklemek istediğin yazıyı seç ve yazı panelinde Resim eklemenin yanındaki zincir simgesine bas linki yapıştır. bu kadar
tamamdır peki resmi nası yapabilirim güzel görünsün istiyorum bu kulübün altında kaldı biraz link

Çıkartacağız demedim?

En azından 2 Günde 1 tane mesaj yazın.
Ben katılırken, devamlı giriş yapamayabileceğimi söylemiştim. Beni çıkartabilirsiniz. İyi akşamlar.
Bu arada bilmiyordum kusura bakmayın. Özelden demiştim Özel bir durum varsa yazın diye.

Çıkartacağız demedim?

En azından 2 Günde 1 tane mesaj yazın.

Bu arada bilmiyordum kusura bakmayın. Özelden demiştim Özel bir durum varsa yazın diye.
Önemli değil. Özel bir durumum yok. Aktif olmazsam çıkartabilirsiniz.

Kurucumuza her zaman giremem dediyseniz sorun yok. Benim haberim yoktu, kusuruma bakmayın.
Önemli değil. Özel bir durumum yok. Aktif olmazsam çıkartabilirsiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,860
Üyeler
185,181
Son üye
onuruysall
Geri