Triplere girmiyorum izin de alın demiyorum sadece onu attık bunu attık vs diyorsunuz ama aslında hiç bir yerden atamıyorsunuz çünkü sistemsel bir mekanik yok
Demek istediğimi anlamadınız. Neyse diyorum o yüzdenDaha iyi bir fikir veya icraatin olacaksa seni Destek Kulübü olarak en önde destekleyeceğimizi bil.
Adminlerle anlasabilirsiniz, madem böyle bir şey yapma kararı aldınız onu da adminlerle konusabilirsinizEvet, kendi çapımızda takılıyoruz işte. Forumda kulüpler için panel varda ben mi bilmiyorum?
Adminlerle anlasabilirsiniz, madem böyle bir şey yapma kararı aldınız onu da adminlerle konusabilirsiniz
Bu forumda onay sistemi yok...Açılan kulüp konularını yöneticilerin onaylaması gerekiyor. Bir sorun teşkil etse konuyu ilk açtığım zaman onaylayacaklarını sanmıyorum?
Adminlerle anlasabilirsiniz, madem böyle bir şey yapma kararı aldınız onu da adminlerle konusabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hala sizin neden bu kadar sinirlenmiş olup bana agresif tavırlar sergilediğinizi anlamıyorum
özel tag yok bişey yok kendi kendinize gelin güvey
Niye açayım klüp kurma gibi bı durumum yok, gerekte duymuyorumKulüpler bölümünde konu açmayı dener misin rica etsem.
Ben adminlerden yana sıkıntı var demedim, diyorum ki madem böyle bişey yaptınız sistemsel olarak bir tag getirsinler sizin klüpte o tag olsun bunun içinde adminlerle konuşun diyorum da neyse siz kendiniz bilirsiniz
Tag açmak zor bir şey değil rica edin diyorum, benim de editör olduğum forum var bizde böyle bir sistem mevcut 2 tuşla hallediyoruz ayrıca zenforo tarzı forumda daha da kolayBu dediğinde haklısın bu olabilir, ama bu kulübe yaparlarsa ve diğer kulüplerden talep gelirse üyelere eşit davranmak için o kulüplerede tag açmak zorunda kalacaklar. Pek sıcak bakacaklarını sanmıyorum.