Destek Kulübü

Kulüp Sizce?

• Başarılı.

• Başarısız.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Tag açmak zor bir şey değil rica edin diyorum, benim de editör olduğum forum var bizde böyle bir sistem mevcut 2 tuşla hallediyoruz ayrıca zenforo tarzı forumda daha da kolay

Peki, görüşleriniz için teşekkür ederim. En başında bu üslupla söyleseydiniz olay bu kadar büyümeyecekti zaten.

Peki, görüşleriniz için teşekkür ederim. En başında bu üslupla söyleseydiniz olay bu kadar büyümeyecekti zaten.
Dikkat ederseniz benim sadece ilk yorumum da agresif uslup var sizin bütün yorumlarınız da agresif uslup var ben normal konuştukça siz benim dediğimi anlamayıp devam ettiniz

Dikkat ederseniz benim sadece ilk yorumum da agresif uslup var sizin bütün yorumlarınız da agresif uslup var ben normal konuştukça siz benim dediğimi anlamayıp devam ettiniz

Bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve böyle bir tepki alınca insan ister istemez agresifleşiyor. Özür dilerim.

@Flushixy hocam selamlar. Sistemimi arıza nedeniyle teknik servise gönderdim. Daha kargo sürecinde. Arızanın giderilip geri bana gelmesi ne kadar sürer bilmiyorum. Elimde başka sistem yok. Foruma telefondan giriyorum. Onda da stabil olmuyor. Çok yavaş ve takılma oluyor. Yine de günlük girmeye çalışacağım. Bilginize. :)

@Flushixy hocam selamlar. Sistemimi arıza nedeniyle teknik servise gönderdim. Daha kargo sürecinde. Arızanın giderilip geri bana gelmesi ne kadar sürer bilmiyorum. Elimde başka sistem yok. Foruma telefondan giriyorum. Onda da stabil olmuyor. Çok yavaş ve takılma oluyor. Yine de günlük girmeye çalışacağım. Bilginize. :)

Sıkıntı yok. :) iyi forumlar.

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,089
Üyeler
185,670
Son üye