Neler Yeni

Detroit Nasil platinlenir

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,681
İsim
Emre
Discord
necromancerr

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,681
İsim
Emre
Discord
necromancerr
steam
Mesaj otomatik birleştirildi:

last of us tarzı bir sey onerecek olsanız ne onerirsiniz
O ve üstü bir kalite oyun arıyorsanız rdr2 derim ilk chapter (çoğu kişiye sıkıcı geliyor buna bende dahilim) ancak oyunun mekaniklerini sana tam olarak öğretiyor açık dünyası dolu dolu ve çok kaliteli, silah hissiyatı güzel, sonuna kadar oynarsan eğer dersin ben bu oyunu neden bu zamana kadar oynamadım. Öyle bir oyun rdr2 ayrıca optimizasyon olarakda günümüz oyunlarını optimizasyonda beşe böler onbeşe katlar.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
O ve üstü bir kalite oyun arıyorsanız rdr2 derim ilk chapter (çoğu kişiye sıkıcı geliyor buna bende dahilim) ancak oyunun mekaniklerini sana tam olarak öğretiyor açık dünyası dolu dolu ve çok kaliteli, silah hissiyatı güzel, sonuna kadar oynarsan eğer dersin ben bu oyunu neden bu zamana kadar oynamadım. Öyle bir oyun rdr2 ayrıca optimizasyon olarakda günümüz oyunlarını optimizasyonda beşe böler onbeşe katlar.
ilk 13 saat sıkıcı sonra acılıyor dediler ben 1 2 saat oynadımda gercekten sıkıldım dayanamadım sildim o yuzden baska ne onerebilirsin

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,681
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ilk 13 saat sıkıcı sonra acılıyor dediler ben 1 2 saat oynadımda gercekten sıkıldım dayanamadım sildim o yuzden baska ne onerebilirsin
1-2 saatte sıkılman normal ilk chapter sıkıcı dediğim gibi tekrar yükle ve dayanmaya çalış ilk başta banada çooooook sıkıcı gelmişti ancak chapter 2 ye ayak bastığın an oyundan kopamayacaksın. durum tam olarak alttaki gibi Eğer az birşeyde olsa vahşi batı temasını seviyorsan oyna.
1736894508470.png

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
1-2 saatte sıkılman normal ilk chapter sıkıcı dediğim gibi tekrar yükle ve dayanmaya çalış ilk başta banada çooooook sıkıcı gelmişti ancak chapter 2 ye ayak bastığın an oyundan kopamayacaksın. durum tam olarak alttaki gibi Eğer az birşeyde olsa vahşi batı temasını seviyorsan oyna.
Alıntıyı görüntüle
hala cok on yargılıyım bilmiyorum 1 kere gıcık kaptım yukliyesim yok

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,681
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hala cok on yargılıyım bilmiyorum 1 kere gıcık kaptım yukliyesim yok
ben ilk başladığımda bune ya diyip çıkmıştım 2-3 ay sonra can sıkıntısından tekrar girdim ve müptelası oldum zamanında 90 saat oynamıştım ama haberim yoktu (ki oyunun ana hikayesi ortalama 60 saatte bitiyor)

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
ben ilk başladığımda bune ya diyip çıkmıştım 2-3 ay sonra can sıkıntısından tekrar girdim ve müptelası oldum zamanında 90 saat oynamıştım ama haberim yoktu (ki oyunun ana hikayesi ortalama 60 saatte bitiyor)
hikayesi last of us gibi bi oyun istiyorum hem korku hem heyecan hemde merak uyandıran tarzda

ekrem imaro

80+ Bronze

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,681
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hikayesi last of us gibi bi oyun istiyorum hem korku hem heyecan hemde merak uyandıran tarzda
Emin ol yer yer gerilim,heyecan,üzüntü yaşatıyor hikayesi hele chapter 3'ün son görevi der susarım. chapter 1 sonrası chapter 2 de yapılan bir görev.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Emin ol yer yer gerilim,heyecan,üzüntü yaşatıyor hikayesi hele chapter 3'ün son görevi der susarım. chapter 1 sonrası chapter 2 de yapılan bir görev.
bilmiyorum ya beni hala sarmadı ilgimi cekmiyor 1 2 sene once A Plague Tale: Innocence oynamıstım mesela onuda cok begenmistim bilir misin bilmemde

Top Bottom