- Reaksiyon skoru
- 126
Merhaba detroiti bitirdim fakat platinlemek istiyorum devam et seçeneği kalkti bölümlerden mi tek tek oynamam lazım yoksa yeni hikayemi başlatmam lazım bilenler yardımcı olabilirmi
Teşekkürler hocam eğer oynadıysaniz bisey sorucam ben simdi ilk bölüme tıkladım oynayacağım ilerlemeyi kaydetemi basmam lazım yoksa kaydetmemem mi lazimhttps://psnprofiles.com/guide/7464-detroit-become-human-trophy-guide hocam bu sitede başarımlara teker teker nasıl yapaıldığı yazıyor
oyunu begendin mi nasılMerhaba detroiti bitirdim fakat platinlemek istiyorum devam et seçeneği kalkti bölümlerden mi tek tek oynamam lazım yoksa yeni hikayemi başlatmam lazım bilenler yardımcı olabilirmi
Süper oyun valla film tadında yaslan arkana seçimleri yap izleoyunu begendin mi nasıl
10 uzerinden kac verirsinSüper oyun valla film tadında yaslan arkana seçimleri yap izle
1210 uzerinden kac verirsin
9 rahat alır10 uzerinden kac verirsin
1310 uzerinden kac verirsin
9 rahat alır
parasını hak eder mi12
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hikaye oyunu oynayamam asla wither 3 girdim oyunu öğretme yerine kadar hikayeyi space basıp geçtim devamında çıktım fakat detriot asla öyle değildi film tadında efsane bir oyundu onun sayesinde rdr 2 indirdip türkçe yama yapmaya üşendim diye sildim
Kac dolar ki ps den mi oynican steamdenmiparasını hak eder mi
kesinlikle hak eder. hiç bir oyun beni detroit kadar heycanlandırmamıştıparasını hak eder mi
AHAHAHAHHAHAGA KENDIMI GORDUM12
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hikaye oyunu oynayamam asla wither 3 girdim oyunu öğretme yerine kadar hikayeyi space basıp geçtim devamında çıktım fakat detriot asla öyle değildi film tadında efsane bir oyundu onun sayesinde rdr 2 indirdip türkçe yama yapmaya üşendim diye siSİLDİM